Η νέα σεζόν στο Μπρούσκο – Η Μελίνα χωρίζει τον Αχιλλέα

Η νέα σεζόν στο Μπρούσκο - Η Μελίνα χωρίζει τον Αχιλλέα Τι επιφυλάσσει η νέα σεζόν για την αγαπημένη μας σειρά Μπρούσκο; Ο Αχιλλέας και η Μελίνα χωρίζουν.

Η Μελίνα μπορεί να αγαπά τον Αχιλλέα, αλλά έχει φτάσει στα όρια της καθώς αυτός της κάνει συνεχώς σκηνές ζηλοτυπίας, φέρνοντας την πάντα σε πολύ δύσκολη θέση. Αφορμή για τον χωρισμό τους ο Σήφης και η μικρή Στεφανία.

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας έχουν πάει με το μωρό στο σπίτι του Σήφη για να το δει η Στεφανία. Λίγο πιο πριν ο Σήφης μέσω της Βασιλικής, είχε δώσει κοσμήματα στην Μελίνα για το παιδί της, αλλά η Μελίνα δεν είχε προλάβει να το πει στον Αχιλλέα. Η Στεφανία λοιπόν ζητά από την Μελίνα να δει τα κοσμήματα που της έκανε δώρο ο πατέρας της, με τον Αχιλλέα να γίνεται έξαλλος.

Αμέσως παίρνει την Μελίνα σχεδόν με τη βία από το σπίτι του Σήφη, με την κοπέλα να είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα. Ο Αχιλλέας είναι έξω φρενών και ανακοινώνει στα αδέλφια του πως δεν θα συνεργαστούν άλλο με τους Γιαννακάκηδες, αλλά αυτοί δεν δέχονται καθώς θα χάσουν χρήματα.

Ο Σήφης μαθαίνει πως η Στεφανία είπε για τα κοσμήματα μπροστά στον Αχιλλέα με σκοπό το ζευγάρι να χωρίσει και η Μελίνα να επιστρέψει στον Σήφη.

Ο Αχιλλέας και η Μελίνα τσακώνονται συνεχώς, καθώς η κοπέλα δεν αντέχει άλλο. Ο Αχιλλέας καθώς βρίσκεται στο γραφείο του δέχεται επίσκεψη από την Μελίνα η οποία του ανακοινώνει πως παίρνει τα παιδιά και φεύγει για τα Χανιά, καθώς χωρίζουν.

Η Μελίνα βρίσκεται μέρες στα Χανιά, ενώ και αυτή όσο και ο Αχιλλέας υποφέρουν ο ένας μακριά από τον άλλον, όμως η ζωή για την Μελίνα δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι. Στα Χανιά κυκλοφορεί ο Μύρος, ένας όμορφος, πάμπλουτος άνδρας ο οποίος είναι φίλος της Δάφνης και «ξετρελαίνεται» όταν βλέπει την Μελίνα…

Και όλα αυτά θα τα δούμε από τον Οκτώβρη στον ANT1…

youweekly.gr