Αυτές είναι οι νέες τηλεοπτικές σειρές για αυτή τη σεζόν

Αυτές είναι οι νέες τηλεοπτικές σειρές για αυτή τη σεζόν

Ποιες θα είναι οι νέες τηλεοπτικές σειρές που θα δούμε προσεχώς από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες; Ποιες είναι οι σειρές που πήραν το πράσινο φως και για αυτή τη σεζόν;

Οι πολιτικές εξελίξεις φέρνουν μια σημαντική καθυστέρηση στο νέο πρόγραμμα των καναλιών, το οποίο όπως φαίνεται θα αρχίσει να ξαναζωντανεύει μετά τις εκλογές. Και επειδή πολλά ακούγονται, σας παρουσιάζουμε τις σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα μάλλον από Νοέμβρη.

Το Mega για ακόμα μια φορά θα συνεχίσει με το δυνατό του χαρτί, το «Κάτω Παρτάλι», αλλά και την «Εθνική Ελλάδος». Όσον αφορά όμως τη σειρά του Γ. Καπουτζίδη, θα ρίξει αυλαία μετά από 8 με 9 επεισόδια.

Το Mega όμως φαίνεται πως σκοπεύει να ζωντανέψει τις αξέχαστες ελληνικές ταινίες του παλιού κινηματογράφου, με την κάθε ιστορία να λαμβάνει τη μορφή μιας μικρής σειράς η οποία θα ολοκληρώνεται στα 2 με 3 επεισόδια. Ανάμεσα στις ταινίες αυτές είναι «Το πιο λαμπρό αστέρι» και «Τα κίτρινα γάντια».

Στα σκαριά όμως για το Mega υπάρχει και η σειρά «Ce la vie, se la fam» η οποία θα μεταφερθεί αλά ελληνικά με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους όπως φαίνεται να κατέχουν η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Όσον αφορά τον Ant1, το πράσινο φως έχουν λάβει το «Μπρούσκο», το «Ρουά ματ», το «Ταμάμ» και οι «Συμμαθητές». Στα υπόψην του σταθμού η αισθηματική κωμωδία «She is with me», με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να έχει προταθεί στη Δούκισσα Νομικού. Εάν όλα πάνε καλά, η σειρά θα βγει στον «αέρα» τον Φεβρουάριο του 2016.

Τι συμβαίνει με τον Alpha;
Ο Alpha συνεχίζει να επενδύει στη μυθοπλασία με το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Το σοι σου» να παίρνουν το πράσινο φως. Στα νέα πλάνα όμως του καναλιού είναι η σειρά «Αστέρας Ραχούλας».

Σε μια νέα ακόμα σειρά, η οποία φαίνεται πως θα φέρει τα πάνω – κάτω, ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης ενώνουν τις δυνάμεις

Όσον αφορά το Star, το κανάλι ήδη έχει αποκτήσει τα δικαιώματα των σειρών «The kitchen» και «Crazy family», με την «On Noir» να έχει αναλάβει την προετοιμασία και την παραγωγή τους.

πηγή: tv εθνος