Νεκροί βρέθηκαν οι δυο άνδρες στο Μεσολόγγι

Νεκροί βρέθηκαν οι δυο άνδρες στο Μεσολόγγι

Νεκροί βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο τους οι δυο άνδρες στο Μεσολόγγι, οι οποίοι αγνοούνταν από τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς.

Το ελικόπτερο το οποίο «χτένιζε» την περιοχή ως προς τον εντοπισμό των αντρών, εντόπισε μέσα σε ένα αρδευτικό κανάλι στο χωριό Κατοχή Μεσολογγίου, το όχημα αναποδογυρισμένο.

Κατά τη διάρκεια ανάσυρσης του οχήματος, οι δυο άντρες εντοπίστηκαν νεκροί εντός αυτού, ο Βασίλης Γρατσάνης και ο Ιωάννης Κορδώσης.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε βάθος δυο μέτρων στο αρδευτικό κανάλι, λίγα μόλις μέτρα από κατοικημένη περιοχή, Απορία προκαλεί το γεγονός πως ο δρόμος ήταν μια ευθεία. Ένα σημείο που δεν θεωρείται επικίνδυνο. Εν συνεχεία θα ακολουθήσει η πρώτη μακροσκοπική εξέταση και η μεταφορά των δύο άτυχων αυτών ανδρών στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών για νεκροψία -νεκροτομή.

Το ιστορικό της εξαφάνισης των δυο αντρών.

Οι δυο άνδρες διασκέδαζαν σε μπαρ τη περιοχής Νεοχωρίου, όπου και έφυγαν κατά τις 4:00 τα ξημερώματα. Κατά τις 5:00 των σήμα των κινητών τηλεφώνων τους χάθηκε.

Τα πρώτα σενάρια τα οποία εξέταζε η αστυνομία ήταν η πτώση του οχήματος στον ποταμό Αχελώο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την έκκληση της μητέρας ενός από τους αγνοούμενος με σκοπό να ληφθούν πληροφορίες από όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε.

πηγή: newsbomb.gr