Νοστράδαμος, οι προφητείες για την χώρα μας

Νοστράδαμος, οι προφητείες

Παρακάτω παρουσιάζεται μια
ιδιαίτερη ανάλυση των προφητειών τόσο
του Νοστράδαμου όσο και του Γέροντα
Παΐσιου για την χώρα μας. Και οι δυο
έχουν κάνει σχεδόν τις ίδιες προβλέψεις.

Την Ελλάδα θα την κοροϊδεύουν οι Δυτικοί.

Η Κόρη του Φωτός, από τους φίλους της θα καταδικαστεί. Ότι τάχα το σκότος στη Παλιά Γη έχει φέρει. Θα την βρίζουν και θα την χτυπούν, θα λένε ότι αυτή φταίει. Αλλά σύντομα θα καταλάβουν το λάθος τους.

Ανάλυση: Η προφητεία αυτή αναφέρεται στην χώρα μας και αυτό εξηγείται από το (Ελ=φως, ‘λάδα’ εκ του ‘λας’ που σημαίνει γη ή χώρα, δηλαδή Ελλάδα = Χώρα του Φωτός.) Οι Ευρωπαίοι που τώρα έχουν την δύναμη, μας υποτιμούν και μας χλευάζουν, νομίζουν ότι ήμαστε αδύναμοι και τιποτένιοι. Λένε πως για όλα φταίμε εμείς, αλλά κάνουν λάθος, όταν η κρίση φτάσει και στο σπίτι τους θα καταλάβουν.

Οι προσπάθειες διαφυγής από την
οικονομική κρίση αποτυγχάνουν


Οι προσπάθειες διαφυγής από την οικονομική κρίση αποτυγχάνουν
Η αρρενωπή γυναίκα θα ασκήσει πίεση στον βορρά. Θα δημιουργήσει δυσφορία σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη.Δύο αποτυχίες θα την θέσουν σε τέτοια έλλειψη ισορροπίας. Ώστε ζωή και θάνατος θα ισχυροποιήσουν τους Ανατολικούς Ευρωπαίους. Ανάλυση: Η γυναίκα αυτή είναι η η Μέρκελ ή η Λαγκάρντ. Όπια και να είναι τα σχέδια της θα αποτύχουν. Οι δυο αποτυχίες είναι η βοήθεια της Ελλάδας και η εξασφάλιση της Ευρωζώνης. Τίποτα από τα δυο δεν θα θα γίνουν Τότε θα προβληθούν με δύναμη και οι Ρώσοι του Πούτιν.

Οι G20

Θα πουν οι δυνατοί, στο άκρο του Θρόνου, ότι με το δίκιο τους, ο χρυσός της τους ανήκει. Μα δεν θα προφτάσουν στη σκιά της Γης. Τα γεγονότα τρέχουν σε μια μεγάλη πόλη.

Ανάλυση: Οι δυνατοί είναι οι G20 και οι τραπεζίτες. Αυτοί θα διεκδικήσουν όλον τον κρυφό πλούτο της χώρας μας λέγοντας πως χρωστάμε στο ΔΝΤ. Όμως κάτι άλλο θα γίνει, πόλεμος ή στην Παλαιστίνη ή στην Τουρκία και θα τραβήξει την προσοχή τους.

Η πείνα στην Ελλάδα

Στις Κυκλάδες, στην Πείρινθο, και στην Λάρισα, στην Σπάρτη και ολόκληρη την Πελοπόννησο, ένας τρομερός λιμός, μια μάστιγα από ψεύτικη σκόνη Εννιά μήνες θα διαρκέσει δίνοντας μορφή σε όλα.

Ανάλυση: Στην χώρα μας θα πέσει μεγάλη φτώχεια που θα διαρκέσει έως και έναν χρόνο ( Πατροκοσμάς, ο Παΐσιος και ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός ). Οι Έλληνες τότε θα έρθουν πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Το μέλλον μας

Οι καταπιεσμένοι, αφέντες θα γίνουν. Γιατί ο Θεός την σειρά αλλάζει. Το φως της, τον κόσμο ξανά θα φέξει. Και τότε όλοι τους θα θυμηθούν ποια είναι Αυτή.

Ανάλυση: Δεν αναφέρεται μόνο στην Ελλάδα αλλά και στους άλλους λαούς.( Ελλαδα, η Ρουμανια, η Σερβία, κ.α ) Οι χώρες αυτές θα πάρουν μόνες τους την δύναμη στα χέρια τους. Οι Έλληνες θα χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους ( Πετρέλαιο) και θα γίνουν υπερδύναμη.