Ντροπή στην καπνοβιομηχανία Καρέλια

 Ντροπή στην καπνοβιομηχανία Καρέλια

Ντροπή κ. Καρέλια που το επίδομα «γαλοπούλας» θα είναι φέτος 200 ευρώ για κάθε εργαζόμενο στην εταιρεία σας.

Του Σταύρου Ζαγκανά

Ντροπή κ. Καρέλια που το επίδομα ανελλιπούς παρουσίας για κάθε εργαζόμενο σας θα είναι 800 ευρώ.

Ντροπή κ. Καρέλια που κάθε εργαζόμενος σας, που έχει παιδιά και σπουδάζουν σε κρατικό πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.400 ευρώ.

Ντροπή κ. Καρέλια που οι εργαζόμενοι σας, των οποίων τα παιδιά τους πέτυχαν στις παραπάνω σχολές μέσα στο 2012, θα λάβουν επιπλέον ενίσχυση 525 ευρώ.

Ντροπή κ. Καρέλια που η εταιρεία σας θα κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Apple σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2013.

Ντροπή κ. Καρέλια που εργαζόμενοι σας με μηνιαίες αποδοχές πάνω από 2.001 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 750 ευρώ.

Ντροπή κ. Καρέλια που εργαζόμενοι σας με μηνιαίες αποδοχές 1.701 έως 2.000 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 800 ευρώ.

Ντροπή κ. Καρέλια που εργαζόμενοι σας με μηνιαίες αποδοχές 1.401 έως 1.700 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.570 ευρώ.

Ντροπή κ. Καρέλια που εργαζόμενοι σας με μηνιαίες αποδοχές 1.201 έως 1.400 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.600 ευρώ.

Ντροπή κ. Καρέλια που εργαζόμενοι σας με μηνιαίες αποδοχές 1.001 έως 1.200 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 2.550 ευρώ.

Ντροπή κ. Καρέλια που εργαζόμενοι σας με μηνιαίες αποδοχές κάτω από 1.000 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 2.600 ευρώ.

Ντροπή κ. Καρέλια που εργαζόμενοι σας με μηνιαίες αποδοχές 1.201 έως 1.700 ευρώ, και έχουν από 3 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον 750 ευρώ.

Ντροπή κ. Καρέλια που εργαζόμενοι σας με μηνιαίες αποδοχές έως 1.200 ευρώ, και οι οποίοι έχουν από 2 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον 450.00 για κάθε ανήλικο παιδί.

Ντροπή κ. Καρέλια που ο κάθε λαχνός της γιορτής που κάνατε για τα Χριστούγεννα ήταν 800 ευρώ.

Ντροπή κ. Καρέλια που οι παραπάνω παροχές δίνονται «καθαρές» στους εργαζομένους, αφού η εταιρεία θα καλύψει όλες τις φορολογικές και ασφαλιστικές κρατήσεις.

Ντροπή μας κύριοι ως Έλληνες…

Δεν είναι τυχαίο γιατί έχουμε φτάσει ως εδώ…

Δεν είναι τυχαίο γιατί η Ελλάδα έχει πάρει την κατρακύλα και απ’ ότι βλέπω δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά…

Και δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά όταν υπάρχουν εκπρόσωποι του λαού στην ελληνική Βουλή όπως ο κ. Θανάσης Πετράκος του ΣΥΡΙΖΑ…

Που είχε τη… φαεινή ιδέα να κάνει επερώτηση στη Βουλή γιατί απολύθηκαν τέσσερις υπάλληλοι της καπνοβιομηχανίας Καρέλιας τους τελευταίους τρεις μήνες…

Της ελληνικής εταιρείας που δίνει μόνο ως μπόνους στους εργαζόμενους τον προϋπολογισμό ολόκληρου χρόνου ή και χρόνων άλλων εταιρειών…

Μπράβο κ. Πετράκο… Πολύ επιτυχημένη η ερώτησή σας…

πηγή:to-gamato.com