Είδηση ΣΟΚ! Ο Άλεξ ζει και βρίσκεται στην Βουλγαρία

Είδηση ΣΟΚ! Ο Άλεξ ζει και βρίσκεται στην Βουλγαρία

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στο φως για την υπόθεση του Άλεξ. Ο Άλεξ ζει και μένει στην Βουλγαρία.

Στο newsbomb η κατάθεση που τα ανατρέπει όλα. Όλα όσα δηλώνει ο αγρότης που ζητά να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Ο μεταφορέας, η πλαστή ταυτότητα αλλά και οι Βούλγαροι μαφιόζοι. Επίσης το κύκλωμα εμπορίας παιδιών…

Ας θυμηθούμε όμως λίγο όλα όσα είχε δήλωσε η ψυχολόγος Χριστίνα Αντωνοπούλου για την υπόθεση του Άλεξ. Μια συνέντευξη στο makeleio.gr. Αναφέρει πως ήταν τελικά άδικη η κατηγορία των παιδιών που κρίθηκαν ως ένοχοι. Η υπόθεση του Άλεξ δεν είναι απλά μια απαγωγή, είναι ένα πολυδιάστατο θέμα που δείχνει πως τα κυκλώματα αυτά έχουν την συγκάλυψη όλων των μορφών εξουσίας.

Όσο αφορά την κ. Νικολούλη, η ψυχολόγος ανέφερε πως δεν ασχολήθηκε με την περίπτωση του Trafficking αλλά να αποδείξει ότι τα παιδιά ήταν ένοχα. Σύμφωνα με την ψυχολόγο το ένα παιδί είναι διαλυμένο, σαν ένα φάντασμα. “Εάν πραγματικά έχουμε κάνει λάθος για αυτά τα παιδιά να βγούμε και να ζητήσουμε συγνώμη”.

Τι λέει η ψυχολόγος για την Νατέλα;

Την Νατέλα την έζησε από κοντά και ξέρει όταν λέει κάποια πράγματα με τη έννοια τα λέει. Σε συνέντευξη που έδωσε η Νατέλα στην Έλενα Κατρίτση, είπε. “ Δεν τον έχω δει από τότε”. Για έναν νεκρό, όπως πιστεύει η Νατέλα ότι είναι ο γιος της πως πιστεύει ότι θα τον δει; Αυτό ήταν που την σοκάρισε και αφορά την Νατέλα. Όπως ακριβως την σοκάρισε και η ιστοσελίδα που είχε φτιάξει και μάζευε χρήματα.

Διαβάστε εδώ, την συγκλονιστική συνέντευξη της ψυχολόγου Χριστίνας Αντωνοπούλου.