Ο Γιατρός – Επεισόδιο 4-5

Ο Γιατρός - Alpha - Επεισόδιο Ο Γιατρός - Επεισόδιο 4-5
Ο Γιατρός. Δείτε το επεισόδιο 1-2-3, όπως θα προβληθούν από τον Alpha αυτή την εβδομάδα.

Ο Γιατρός – επεισόδιο 4

Ο Ανδρέας αντιμετωπίζει δυσκολίες με την πρόσβαση στο email του λόγω ξεχασμένων κωδικών, και η μόνη λύση είναι η απάντηση σε μια ερώτηση ασφαλείας: “κάτι καλό που σου κάνει κακό”. Ο Απόστολος προσπαθεί να τον πείσει να μην εξερευνήσει περαιτέρω, φοβούμενος ότι ο Ανδρέας δεν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει παλιές αλήθειες. Στο μεταξύ, ο Κυριάκος, ο αδερφός της Σοφίας, καταλήγει στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια αναρρίχησης, αναδεικνύοντας τις τεταμένες σχέσεις τους, καθώς η Σοφία υποψιάζεται ότι είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά.

Με τη βοήθεια του Ανδρέα ως μεσολαβητή, η Σοφία και ο Κυριάκος βρίσκουν τρόπο να επανασυνδεθούν και να μοιραστούν ειλικρινείς στιγμές για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Στο τέλος, ο Ανδρέας καταφέρνει να αποκτήσει πρόσβαση στο email του, αντιμετωπίζοντας κάτι που τον συγκλονίζει βαθιά και τον οδηγεί στην παραίτηση από το νοσοκομείο.

Προβολή επεισοδίου: εδώ 

 

Ο Γιατρός – επεισόδιο 5

Η αποχώρηση του Ανδρέα από το νοσοκομείο δημιουργεί ένα κενό και σοκάρει τους πάντες, ειδικά τη Σοφία, η οποία είχε σκοπό να του αποκαλύψει κάτι σημαντικό για το παρελθόν τους. Η έκπληξη όμως έρχεται όταν μια πρώην σταρ του ελληνικού κινηματογράφου αρνείται να εξεταστεί από κάποιον άλλον πέρα από τον Ανδρέα, αναγκάζοντας τη Σοφία να τον παρακαλέσει να επιστρέψει, έστω και προσωρινά. Η Δανάη, αντιμετωπίζοντας τα δικά της προβλήματα με τη μητέρα της, βρίσκει στήριγμα στον Δημήτρη.

Ένα λάθος του Ανδρέα, που προκαλεί μια επιληπτική κρίση σε μια ασθενή λόγω λανθασμένης χορήγησης φαρμάκου, φέρνει το νοσοκομείο στο χείλος μιας νομικής αναμέτρησης. Ωστόσο, αυτό το λάθος καταλήγει να είναι ευεργετικό για την ασθενή, καθώς τη βοηθά να ανακάμψει. Η Άννα, εντυπωσιασμένη από τη διαχείριση της κρίσης από τον Ανδρέα, αποφασίζει να μην αποδεχτεί την παραίτησή του και τον παροτρύνει να παραμείνει. Αυτή η εξέλιξη αναγκάζει τον Μάρκο να αναζητήσει μια διαφορετική προσέγγιση για να απαλλαγεί από τον Ανδρέα…

Προβολή επεισοδίου: εδώ 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ.