Ο Γιατρός – Επεισόδιο 6-7-8

Ο Γιατρός - Επεισόδιο 6-7-8

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 6

Ο Μάρκος και ο Ανδρέας διεκδικούν την ίδια θέση, πράγμα που τους οδηγεί σε έντονη αντιπαράθεση. Ο Ανδρέας, προσπαθώντας να παραμείνει πιστός στον εαυτό του, επικεντρώνεται στη φροντίδα των ασθενών του. Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης, που είχε βοηθηθεί από τον Ανδρέα στο παρελθόν.

Όταν όμως η υγεία της Άννας διαταράσσεται, οι προτεραιότητες αλλάζουν. Αν και αρχικά δυσκολεύεται να την υποστηρίξει, τελικά συνειδητοποιεί την αξία των ανθρώπων γύρω του και επιστρέφει στον παθιασμένο και αυθόρμητο χαρακτήρα του.

Προβολή επεισοδίου: εδώ 

 

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 7

Μετά από παρόρμηση του Μιχάλη, η Σοφία προσπαθεί να ανοίξει την καρδιά της στον Ανδρέα για το παρελθόν τους, όμως η ξαφνική άφιξη της Κέλλυ στο νοσοκομείο λόγω λιποθυμίας τους διακόπτει. Η Σοφία αναλαμβάνει την υγειονομική φροντίδα της, ενώ ο Ανδρέας και η Άννα αναζητούν απαντήσεις στο παρελθόν της Κέλλυ, ανακαλύπτοντας μυστικά που τους σοκάρουν.

Από την άλλη, ο Δημήτρης και η Δανάη βρίσκονται σε μια περίοδο τριβών στη σχέση τους, πράγμα που επιδεινώνεται με την άφιξη της εντυπωσιακής influencer “Βίκυ Love”, που προκαλεί αναστάτωση στο νοσοκομείο.

Προβολή επεισοδίου: Προσεχώς

 

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 8

Ο Ανδρέας, με σκοπό να πλησιάσει την Κέλλυ και να την πείσει για τη χρησιμότητα της ψυχοθεραπείας, την προσκαλεί σε ένα δείπνο με την Άννα. Στην πραγματικότητα, θέλει να προωθήσει την ιδέα της οικογενειακής ψυχοθεραπείας για να ενισχύσει τους δεσμούς τους.

Ο Δημήτρης, αντιμετωπίζοντας την απόσταση της Δανάης, συνεργάζεται με την Εύα για να βοηθήσουν μια γυναίκα αστροναύτη με προβλήματα πανικού, που προσπαθεί να τα κρατήσει κρυφά από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος. Η Σοφία, απογοητευμένη από τη συμβουλή του Μιχάλη να προχωρήσει με τη ζωή της, αναρωτιέται για το μέλλον της σχέσης της με τον Ανδρέα.

Στο μεταξύ, η άφιξη ενός γνωστού από το παρελθόν του Λεωνίδα στο νοσοκομείο τον βάζει σε δύσκολη θέση. Αυτός ο άνθρωπος είχε βασανίσει τον Λεωνίδα και την οικογένειά του στο παρελθόν. Παρόλο που ο Λεωνίδας θέλει να πάρει εκδίκηση, ο Ανδρέας τον πείθει να τηρήσει τον ιατρικό του όρκο.

Προβολή επεισοδίου: Προσεχώς

 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ.