Ο παράδεισος των κυριών – Επεισόδιο 26/09/2023

Ο παράδεισος των κυριών - Επεισόδιο 26/09/2023

Ο παράδεισος των κυριών – Επεισόδιο 26/09/2023

 

Στο χωριό, οι φήμες για τις αλλαγές στον “Παράδεισο” κυκλοφορούν γρήγορα. Οι πελάτες και οι γνωστοί της οικογένειας αναρωτιούνται πώς θα επηρεάσουν τη λειτουργία του μαγαζιού και τις σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Η Βικτώρια, με την επίσκεψή της στην Όλγα, προκαλεί αναστάτωση. Οι δύο γυναίκες, παλιές αντίπαλοι, βρίσκονται αντιμέτωπες σε μια στιγμή κρίσης, όπου οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα καθορίσουν το μέλλον τους.

Ο Σωτήρης, με την αστυνομική του εμπειρία, αναζητά απαντήσεις στο μυστήριο της φωτιάς και του φόνου. Κάθε νέο στοιχείο που εμφανίζεται τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια.

Η Σύρμω, αντιμετωπίζοντας την πιθανότητα να χάσει τον γιο της, αναζητά τρόπους να τον πείσει να μείνει. Οι στιγμές που περνούν μαζί είναι γεμάτες συναισθήματα και αγωνία.

Η άφιξη του νέου προσώπου στο σπίτι των Μπουραντάδων προκαλεί αναστάτωση. Η κυρία Ματούλα βρίσκεται μπροστά σε μια δύσκολη απόφαση, που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή της οικογένειας για πάντα.

Το χωριό βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, καθώς οι εξελίξεις είναι συνεχείς και οι ισορροπίες αλλάζουν διαρκώς. Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι γεμάτες αγωνία, ανατροπές και απρόβλεπτα γεγονότα.

 

Προβολή επεισοδίου: Προσεχώς

Διαβάστε περισσότερα για τη σειρά, εδώ