Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 19-20

Οι Πανθέοι - Επεισόδιο 19-20

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 19

Ο Κίτσος εκφράζει τη λύπη του στον Ανδρέα για τη στάση του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων και του αποκαλύπτει το σχέδιό του να γυρίσει πίσω στη Γαλλία. Ο Μαρμάρης προσπαθεί να εντυπωσιάσει την Πέλλα, προκειμένου να την αποπροσανατολίσει από τη συμμετοχή του στη δολοφονία ενός Ιταλού διπλωμάτη. Η Μιρέλλα εκφράζει την πεποίθησή της στον Ισίδωρο ότι η Χρυσοστόμη είναι πίσω από την επίθεση που δέχτηκε.

Η Λιάνα, φεύγοντας από το Γραμματικό, βρίσκει κοινό έδαφος με τον Θωμά και αντιλαμβάνεται ότι τα συναισθήματά του για εκείνη είναι πιο βαθιά από απλή συγγένεια. Η είδηση για την αγνοούμενη πλοϊκή σύνθεση που μετέφερε τον Δημήτρη ανησυχεί βαθύτατα τη Θάλεια και τη Μερόπη, με τον Στάθη να προσπαθεί να τις καθησυχάσει.

Ο Ισίδωρος έρχεται σε σύγκρουση με τη Χρυσοστόμη και την απομακρύνει από το Γραμματικό. Η Αλέκα δεν κρύβει τα συναισθήματά της για τον Στάθη στη Λιάνα. Η Μάρμω, μετά από προτροπή του Ανδρέα, αποφασίζει να ακούσει τον Κίτσο, αλλά οι αποκαλύψεις του θα την σοκάρουν.

Προβολή εδώ 

 

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 20

Ο Κίτσος, αισθανόμενος πλέον πως δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του, αποκαλύπτει στη Μάρμω τον πραγματικό λόγο που θέλει να φύγει για το Παρίσι: είναι ερωτευμένος με εκείνη. Η Μάρμω, αν και έκπληκτη, νιώθει την πίεση της αποκάλυψης και επιστρέφει σπίτι της, όπου η κατάσταση της υγείας της χειροτερεύει. Ο Ανδρέας είναι ανήσυχος για την κατάστασή της, αλλά η Σεβαστή τον διαβεβαιώνει ότι θα φροντίσει την κόρη της.

Η Λιάνα, μετά την επίσκεψή της στο Γραμματικό, βρίσκει κοινό έδαφος με τον Θωμά και αναγνωρίζει πως τα συναισθήματά του για εκείνη είναι πιο βαθιά από απλή φιλία. Την ίδια στιγμή, η Θάλεια και η Μερόπη μαθαίνουν την τραγική είδηση για τον Δημήτρη και το ναυάγιο του πλοίου, με τον Στάθη να προσπαθεί να τις υποστηρίξει.

Η Χρυσοστόμη λαμβάνει ένα ανησυχητικό μήνυμα σχετικά με την υγεία της θείας Καλής και βιάζεται να την επισκεφτεί. Η Μαριάννα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη Βέτα και να της αποκαλύψει τη σχέση της με τον Φάνη. Καθώς η Μάρμω προσπαθεί να συνέλθει από την ερωτική εξομολόγηση του Κίτσου, σκέφτεται να κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον πείσει να μείνει.

Προβολή εδώ 

 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ.