Σασμός – Επεισόδιο 5-6-7-8 Κύκλος 3

Σασμός – Επεισόδιο 5-6-7-8 Κύκλος 3

Σασμός – Επεισόδιο 5-6-7-8 Κύκλος 3 . Δείτε τα επεισόδια της σειράς, έτσι όπως θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα.

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 (3ος Κύκλος)

Ο Αστέρης, αισθανόμενος προδομένος και εξαπατημένος, αντιμετωπίζει την Καλλιόπη και τον Νικηφόρο, απαιτώντας απαντήσεις για τα όσα έχει ακούσει. Η ατμόσφαιρα είναι έντονα φορτισμένη και οι σχέσεις των χαρακτήρων βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο.
Από την άλλη πλευρά, ο Αντρέας μαθαίνει την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, μια αλήθεια που τον χτυπάει βαθιά και τον φέρνει αντιμέτωπο με τις δικές του αντιφάσεις και συναισθηματικές συγκρούσεις.

Η Στέλλα προσπαθεί να είναι η στήριξη του Βαγγέλη στη φυλακή, αλλά η στάση του δεν την βοηθάει να τον προστατέψει. Οι σχέσεις τους δοκιμάζονται και η Στέλλα βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, προσπαθώντας να βρει τον καλύτερο τρόπο να τον υποστηρίξει.

Η Βασιλική, ανησυχώντας για το μέλλον του παιδιού της, βλέπει τον κόσμο της να καταρρέει, ενώ η Καλλιόπη προσπαθεί να βρει λύσεις, παρά την περίπλοκη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Η Θοδώρα, με μια απροσδόκητη γνωριμία, μπορεί να βρει μια νέα πορεία στη ζωή της, ενώ η Αιμιλία, αποφασίζοντας να κλείσει τις υποθέσεις της και να ταξιδέψει στην Αθήνα, αφήνει πίσω της ένα κεφάλαιο της ζωής της.

Ο Νικηφόρος, καταβεβλημένος από την οργή, κινδυνεύει να κάνει μια κίνηση που θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για όλους τους πρωταγωνιστές.

Η ιστορία συνεχίζεται, με τους χαρακτήρες να παλεύουν με τις εσωτερικές τους δαίμονες, τα μυστικά τους και τις συναισθηματικές τους συγκρούσεις, σε μια σειρά που υπόσχεται αγωνία, συγκίνηση και ανατροπές.

Προβολή: εδώ 

 

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 (3ος Κύκλος)

Η ιστορία παίρνει μια σκοτεινή και δραματική στροφή με τον θάνατο της Έλενας. Ο Γιώργος, συντετριμμένος και σοκαρισμένος, αναζητά απαντήσεις και η υπόθεση του Φαρμάκη αναστενάζει νέες ερωτήσεις και υποψίες. Η επιστροφή του Αντρέα στο προσκήνιο δημιουργεί νέες ταραχές και αναταράξεις στις οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις των Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων.

Ο Αντρέας, παρά τις απειλές και τις προειδοποιήσεις, φαίνεται να μην παραδίνεται και να έχει καταστρώσει ένα σχέδιο που τον οδηγεί στον Μαθιό. Τι είναι αυτό που σχεδιάζει και πώς θα επηρεάσει τις ζωές όλων των άλλων χαρακτήρων;

Ο Νικηφόρος, αισθανόμενος παγιδευμένος και απελπισμένος, αναζητά καταφύγιο και ίσως και λύσεις στον παπά Μιχάλη. Η πίεση και το αδιέξοδο τον οδηγούν σε μια απελπισμένη κίνηση, αλλά τι είναι αυτό που τον κρατάει στη ζωή και τι ρόλο θα παίξει η πίστη του στη συνέχεια της ιστορίας;

Και τέλος, ο Αντώνης, κατέχοντας μια πληροφορία που μπορεί να αλλάξει τα πάντα, βρίσκεται σε μια θέση δύναμης αλλά και ευθύνης. Πώς θα χειριστεί αυτήν τη γνώση και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις για όλους τους χαρακτήρες;

Η ιστορία εξελίσσεται, με τα μυστικά να αποκαλύπτονται, τις σχέσεις να δοκιμάζονται και τις αντιφάσεις να εμφανίζονται, προσφέροντας έναν κόσμο γεμάτο εντάσεις, συγκρούσεις και ανατροπές.

Προβολή: εδώ 

 

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7 (3ος Κύκλος)

Η ιστορία εξελίσσεται σε έναν κόσμο όπου η εκδίκηση, ο πόνος, η απώλεια και τα μυστικά κυριαρχούν, δημιουργώντας ένα πεδίο γεμάτο εντάσεις και ανατροπές.

Ο Μαθιός και ο Αντρέας βρίσκονται σε μια σύγκρουση που φαίνεται να έχει ρίζες βαθιά χωμένες στο παρελθόν τους. Η εμφάνιση του Αντρέα είναι μια σκιά που προκαλεί αναταραχή και απειλεί να αναστατώσει την ισορροπία που είχε δημιουργηθεί.

Ο Νικηφόρος, αναζητώντας εσωτερική ειρήνη και απαντήσεις, καταφεύγει σε ένα μοναστήρι, απομονώνοντας τον εαυτό του από τον κόσμο και τους ανθρώπους που αγαπά.

Ο Γιώργος, βαθιά τραυματισμένος από τον θάνατο της Έλενας, αναζητά δικαιοσύνη και εξιλέωση, ενώ η Σοφία, αναζητώντας μια νέα αρχή, αφήνει πίσω της το παρελθόν, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα.

Ο Αντρέας, με το μυαλό του γεμάτο σκοτεινά σχέδια και εκδικητικές σκέψεις, ετοιμάζεται να εκτελέσει ένα σχέδιο που θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για όλους. Η Αργυρώ και η Μαρίνα προσπαθούν να παραμείνουν δυνατές, ενώ η γιαγιά αναζητά οδηγίες και συμβουλές από τον παπα-Μιχάλη.

Και όταν μια φρικιαστική αποκάλυψη έρχεται στο φως, τα πάντα ανατρέπονται, αναδιαμορφώνοντας τις σχέσεις, τις αλληλεπιδράσεις και τις προοπτικές των χαρακτήρων, οδηγώντας την ιστορία σε νέα, απρόβλεπτα μονοπάτια.

Προβολή: εδώ 

 

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 (3ος Κύκλος)

Η επιστροφή του Νικηφόρου στην Άνω Ποριά φέρνει μια αίσθηση ανακούφισης αλλά και ανησυχίας στους κατοίκους. Οι λόγοι της απουσίας του και τα μυστικά που κρύβει γίνονται αντικείμενο συζητήσεων και φημολογιών. Η Καλλιόπη και ο Μαθιός παραμένουν επιφυλακτικοί απέναντι στον Αντρέα, παρόλο που εκείνος προσπαθεί να παρουσιάσει μια εικόνα αλλαγής και μετάνοιας.

Η άφιξη μιας αγνώστου γυναίκας στο χωριό προκαλεί περιέργεια και ερωτηματικά. Οι κάτοικοι αναρωτιούνται για τους λόγους της έλευσής της και το αν έχει κάποια σχέση με κάποιον από αυτούς.

Από την άλλη πλευρά, η Καλλιόπη, μετά τη συνάντησή της με τη γιαγιά Ειρήνη, ανακαλύπτει παλιά μυστικά που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη δυναμική ανάμεσα στους χαρακτήρες και να φέρουν νέες ανατροπές στην ιστορία.

Η Στέλλα και ο Παύλος, από την πλευρά τους, αντιμετωπίζουν μια αποκάλυψη που τους σοκάρει και τους αναγκάζει να επανεξετάσουν τις σχέσεις τους και τις αποφάσεις τους για το μέλλον.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ, προσπαθώντας να βρουν κάποια σταθερότητα μέσα στο χάος, προχωρούν με τα σχέδια για τον γάμο τους, ενώ οι υπόλοιποι χαρακτήρες προσπαθούν να διαχειριστούν τις προκλήσεις και τις ανατροπές που φέρνει η κάθε νέα αποκάλυψη.

Η ιστορία συνεχίζεται, με την αγωνία και την ένταση

Προβολή: εδώ

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ