Η Μάγισσα -Επεισόδιο 8-9-10

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 8-9-10
Η Μάγισσα – Επεισόδιο 8-9-10 . Δείτε τα επεισόδια της σειράς, έτσι όπως θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα.

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

Η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο πυκνή καθώς οι εξελίξεις στην ιστορία φέρνουν νέες ανατροπές και αποκαλύψεις. Ο Μιχαήλ, αν και διστακτικός, εμπιστεύεται τον Αντρέι για την εξιχνίαση του φόνου του εγγονού του, ενώ η Θεοφανώ, με το μυστηριώδες παρελθόν και τις ανεξήγητες ικανότητές της, γίνεται το επίκεντρο της προσοχής του.

Η ανακάλυψη των οστών του Τζανέτου από τον Κανέλο αναστατώνει τις ισορροπίες και φέρνει στο φως παλιές κόντρες και ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Μιχαήλ, ενώ ο Πετρούνης και ο Σπήλιος ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Γάλλο αρχαιολόγο Μισέλ Ντε Μποφόρ, ελπίζοντας να βρουν τον θησαυρό που θα τους καταστήσει πλούσιους και ισχυρούς.

Η Θεοφανώ, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για το παρελθόν της, καθώς ο Μανώλης και η Αγάθη αποφασίζουν να της αποκαλύψουν τα μυστικά που κρύβουν για τη μητέρα της και τη ζωή της στη σπηλιά. Η αλήθεια αυτή μπορεί να φέρει νέες συγκρούσεις και να αλλάξει για πάντα τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων, ενώ οι αναζητήσεις για τον δολοφόνο και τον θησαυρό συνεχίζονται, φέρνοντας τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με νέους κινδύνους και απρόβλεπτες καταστάσεις.

 

Προβολή: εδώ

 

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

Η Θεοφανώ, αναστατωμένη από τις νέες πληροφορίες για τη μητέρα της, αποφασίζει να ψάξει βαθύτερα για την αλήθεια, ενώ ταυτόχρονα ένα νέο όραμα την οδηγεί σε έναν ακόμη πιο περίπλοκο λαβύρινθο μυστικών και ανεξήγητων γεγονότων. Οι σχέσεις μέσα στον πύργο των Γερακάρηδων γίνονται όλο και πιο τεταμένες, καθώς ο Μιχαήλ και ο Κανέλος συγκρούονται έντονα για τα οστά του Τζανέτου και τα μυστικά που κρύβουν.

Ο Μάρκος και ο Τζανής, από την άλλη, βρίσκονται σε μία δύσκολη θέση, καθώς οι υποψίες του Αντρέι για τον δολοφόνο του βρέφους τους φέρνουν σε δύσκολη θέση και τους κάνουν να αμφισβητούν την εμπιστοσύνη που τους έχει δείξει ο Μιχαήλ.

Στο μεταξύ, ο Μισέλ προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζωή του πύργου και τις συνθήκες που επικρατούν εκεί, ενώ η Δαμιανή, με τις δικές της κινήσεις και συμβουλές, καταφέρνει να πείσει τον Μιχαήλ να λάβει μία απόφαση που θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας και θα φέρει νέες προκλήσεις και διλήμματα στη ζωή του Τζανή.

Η ιστορία εξελίσσεται, φέρνοντας τους χαρακτήρες αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις, αποκαλύψεις και δύσκολες αποφάσεις, ενώ τα μυστικά που κρύβονται στις σκιές απειλούν να φέρουν καταστροφικές συνέπειες για όλους τους πρωταγωνιστές.

 

Προβολή: εδώ 

 

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

Η Θεοφανώ, βαθιά αναστατωμένη από το όραμα και τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τη μητέρα της, βρίσκεται σε δίλημμα για το αν πρέπει να μοιραστεί τα νέα δεδομένα με τον Μάρκο. Η πίεση που ασκεί επάνω της ο Μάρκος την κάνει να αμφιβάλλει για τις πραγματικές του προθέσεις και την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει μέχρι τώρα.

Ο Τζανής, από την άλλη, βρίσκεται σε μία επικίνδυνη θέση, καθώς η Δαμιανή προσπαθεί να επηρεάσει τις αποφάσεις του και να τον κατευθύνει σε μονοπάτια που δεν επιθυμεί. Η σύγκρουση ανάμεσά τους είναι αναπόφευκτη και οι συνέπειες θα είναι μεγάλες για την οικογένεια και την Φιλική Εταιρεία.

Ο Κανέλος, με την ανεξήγητη και επικίνδυνη συμπεριφορά του, φέρνει τον Αντρέι σε δύσκολη θέση, καθώς πρέπει να εξισορροπήσει την αποστολή που του έχει ανατεθεί με την ασφάλεια και την ευημερία των ανθρώπων γύρω του.

Η Θεοφανώ και ο Φρίξος, αναζητώντας απαντήσεις και εξηγήσεις για τα οράματα και τα μυστικά του παρελθόντος, ενδέχεται να ανακαλύψουν κάτι πολύ περισσότερο από ό,τι περίμεναν, ενώ η Πολυξένη, με τις υποψίες της, απειλεί να ανατρέψει την ισορροπία και να φέρει νέες καταιγίδες στη ζωή όλων τους.

Η ιστορία συνεχίζεται, με τους πρωταγωνιστές να παλεύουν με τα δικά τους δαίμονα, τις προσωπικές τους συγκρούσεις και τα μυστικά που απειλούν να αποκαλυφθούν, φέρνοντας αναταραχές και ανατροπές στις ζωές τους.

Προβολή: εδώ 

 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδας της σειράς, εδώ.