Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 3-4 Β κύκλος

Παγιδευμένοι - Επεισόδιο 3-4 Β κύκλος
Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 3-4 Β κύκλος. Δείτε τα επεισόδια όπως θα προβληθούν από την συχνότητα του ANT1.

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 3 – Β κύκλος

Ο Δημήτρης, κατακλυσμένος από τον φόβο και την ανησυχία, κρατάει το επικίνδυνο μυστικό του σημειώματος κρυφό από την Άννα, προσπαθώντας να την προστατέψει. Η απαίτηση του δολοφόνου να παραδοθεί το μαχαίρι στο ξενοδοχείο τον βάζει σε δύσκολη θέση. Ο Ανδρέας γίνεται ο μόνος του σύμμαχος και μαζί σχεδιάζουν μια επιχείρηση για να συλλάβουν τον δολοφόνο, προσπαθώντας να κρατήσουν την Άννα μακριά από τον κίνδυνο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη προχωρούν ακάθεκτες.

Από την άλλη πλευρά, ο Αλέκος, αποφασισμένος να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στην Υβόννη, με απροσδόκητες συνέπειες. Και όταν ο Κυριάκος Παπαδημητρίου, ο νέος διοικητής της ασφάλειας Πειραιά, ανακαλύπτει το μυστικό του Δημήτρη και του Ανδρέα σχετικά με το σημείωμα, η κατάσταση κλιμακώνεται, απειλώντας να αποκαλύψει τα πάντα και να βάλει όλους σε νέο κίνδυνο. Οι εντάσεις αυξάνονται και οι χαρακτήρες βρίσκονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις και αποκαλύψεις που θα τους δοκιμάσουν στα άκρα.

Προβολή: Προσεχώς

 

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 4 – Β κύκλος

Δημήτρης και Ανδρέας εκτελούν μια τολμηρή επιχείρηση, κρατώντας την Άννα στο σκοτάδι για το επικίνδυνο σχέδιο τους. Μια κρίσιμη πληροφορία από τον Θοδωρή στον Παναγιώτη καταλήγει σε μια ανατροπή που θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ο Σταύρος, οργισμένος που Δημήτρης και Ανδρέας κράτησαν μυστικό το σημείωμα του δολοφόνου, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στην Άννα, προκαλώντας έναν καταιγισμό συναισθημάτων και αντιδράσεων.

Από την άλλη πλευρά, ο Αλέκος, πιστεύοντας ότι βρήκε μια ευκαιρία να ανακτήσει τη θέση του, αντιμετωπίζει μια απρόσμενη και δυσάρεστη έκπληξη. Ο Σταύρος, αδυναμώντας να αφήσει τον δολοφόνο της αδερφής του να ξεφύγει, βλέπει τη συμμετοχή της Άννας ως αναγκαίο κακό και η επιχείρηση ξεκινά. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πρόκειται να εξελιχθούν όπως τα είχαν προγραμματίσει, και όλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με απροσδόκητες και επικίνδυνες καταστάσεις.

Προβολή: Προσεχώς

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς εδώ.