Πασίγνωστος Έλληνας βουλευτής συνελήφθη για…

Πασίγνωστος Έλληνας βουλευτής συνελήφθη για…
Σοκ στον πολιτικό και όχι μόνο κόσμο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα του Κώστα Βαξεβάνη στο περιοδικό Hot Doc, πως πασίγνωστος Έλληνας βουλευτής συνελήφθη για…

 

 

πασίγνωστος Έλληνας βουλευτής

 

Σύγκρουση έχει προκαλέσει το δημοσίευμα αυτό ανάμεσα στον Κώστα Βαξεβάνη και τον στενό συνεργάτη του νέου προέδρου της Νέας δημοκρατίας, Νίκο Γεωργιάδη, ένα δημοσίευμα το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει αύριο 21 Ιανουαρίου.

Πασίγνωστος Έλληνας βουλευτής συνελήφθη για…

Βαριές κατηγορίες προς το πρόσωπο του γνωστού Βουλευτή της ΝΔ, χωρίς ωστόσο ο Κώστας Βαξεβάνης να δίνει περισσότερες πληροφορίες ως προς αυτό το θέμα, σε αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τουίτερ, περιμένοντας την αυριανή έκδοση.

Άμεση και η αντίδραση του Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος σε γραπτή ανακοίνωση του ενημερώνει πως θα κινηθεί νομικά και πως η λασπολογία έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Ο Κώστας Βαξεβάνης απαντά με άρθρο του στην ιστοσελίδα «Το κουτί της Πανδώρας», πως ο Ν. Γεωργιάδης θα έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει στη δίκη και αυτούς οι οποίοι τον εμφανίζουν ως θύτη, καθώς επίσης και τα αποδεικτικά στοιχεία και τα βίντεο από το δωμάτιο στο οποίο πραγματοποιούνταν οι συνευρέσεις.

πηγή: cnn.gr