Παυλίνα Μαυρή – Όσα αποκαλύπτει για τη συνέχεια του Μπρούσκο

Παυλίνα Μαυρή - Όσα αποκαλύπτει για τη συνέχεια του Μπρούσκο Η Παυλίνα Μαυρή αποκαλύπτει τι θα συμβεί στη συνέχεια της σειράς Μπρούσκο και αφορά την σχέση της με τον Πάτροκλο και τον Νεκτάριο.

Η Παυλίνα Μαυρή, η οποία υποδύεται την Δήμητρα στη σειρά Μπρούσκο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό tv Σιριαλ, αποκαλύπτει εάν θα είναι μαζί με τον Πάτροκλο, εάν θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί του και φυσικά εάν θα την δούμε στη σειρά και την επόμενη σεζόν.

Η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πως ενθουσιάστηκε όταν άκουσε πως το Μπρούσκο πάει για τέταρτη χρονιά και φυσικά δέχτηκε να συμμετέχει. Παραδέχεται πως η Δήμητρα θέλει τόσο πολύ τον Πάτροκλο, αλλά τον Νεκτάριο τον αγαπά, καθώς είναι ο ποτέρας των παιδιών της. Αναφέρει επίσης πως η Δήμητρα και ο Πάτροκλος δεν θα πρέπει να είναι μαζί… Αυτό κάπου θα πρέπει να σταματήσει.

Όσον αφορά τον Νεκτάριο, δηλώνει πως δεν θα ήθελε να μεγαλώσει το παιδί που θα φέρει στον κόσμο η Αλεξάνδρα, αλλά δεν είναι θυμωμένη μαζί του καθώς αυτή του είχε δώσει το ελεύθερο να έχει εξωσυζυγικές σχέσεις εκείνη την χρονική περίοδο.

Τέλος, αναφέρει πως δεν θα ήθελε να κάνει παιδί με τον Πάτροκλο, αλλά εάν η ίδια δεν ήταν ήδη μητέρα, θα έφευγε μαζί του.