Να πως μπορείτε να κερδίσετε στο ΚΙΝΟ

Να πως μπορείτε να κερδίσετε στο ΚΙΝΟ

Το ΚΙΝΟ είναι ένα παιγνίδι ¨αριθμολαχείο” που καθηλώνει τον παίκτη. Υπάρχουν τρόποι ωστόσο για να βγάλετε κάποιο χαρτζιλίκι.

Τα μεγάλα πλεονεκτήματα του ΚΙΝΟ είναι δύο.
Το ένα είναι η επιλογή στοιχηματισμού μέσα από 12 επιλογές παιχνιδιού και το άλλο είναι το γεγονός ότι διεξάγονται κληρώσεις κάθε 5 λεπτά. Αν παρατηρήσουμε την συμπεριφορά της κληρωτίδας θα δούμε ότι αρκετές φορές οι αριθμοί <<κολλάνε>> δηλαδή βγαίνουν μαζί σε κάποιες δεκάδες ή λήγοντες.

Οι δεκάδες είναι οι οριζόντιες στήλες που βλέπουμε στο δελτίο (1-10,11-20,21-30κ.λ)και οι λήγοντες είναι οι κάθετες στήλες (1-11…71,2-12…72κ.λ.). Θα σας συμβούλευα λοιπόν πριν παίξετε ΚΙΝΟ να παρατηρήσετε τις δεκάδες και τα λήγοντα που βγαίνουν πιο συχνά εκείνη την ώρα και να κυνηγήσετε αριθμούς μέσα σ’αυτά. Αν καθίσετε στο πρακτορείο για πολύ ώρα τότε δείτε που κολάνε οι αριθμοί δεκάδες ή λήγοντες και παίξετε 2 ή 3 ή 4 αριθμούς ποντάροντας 2 ή 3 ή 5 ευρώ.Έχετε πολλές πιθανότητες να βγάλετε ένα καλό χαρτζiλίκι.
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως μην πάρετε πολλά χρήματα μαζί σας γιατί μπορείτε να χάσετε πολλά χρήματα χωρίς να το καταλάβετε.
Πάρτε λίγα χρήματα μαζί σας και παίξετε, μην παρασύρεστε. Ο άλλος τρόπος για να κερδίσετε είναι να φύγετε προετοιμασμένοι από το σπίτι έχοντας έτοιμα τα δελτία σας είτε παίζοντας από τις προτάσεις μας είτε από τα συστήματα μας παίζοντας τουλάχιστον 10 κληρώσεις.
ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!!!

to-mati.net