Προδοσίες – Επεισόδια

Προδοσίες - Επεισόδια
Δείτε τα Επεισόδια της σειράς Προδοσίες, μια σειρά η οποία προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Το ΣΚΑΙ για πρώτη φορά εντάσσει στο πρόγραμμα του ελληνική καθημερινή σειρά. Μια υπόθεση η οποία παρουσιάζει ίντριγκες και αφορά θέματα που σχετίζονται με την διεθνή πραγματικότητα. Στην συγκεκριμένη σειρά πρωταγωνιστούν καταξιωμένοι Έλληνες ηθοποιοί.

Οι διαφορετικοί κόσμοι συνδυάζονται μέσα από προδοσίες, από διχασμένες οικογένειες, με έντονα πάθη, συμφωνίες, ακόμα και με απαγωγές και την τρομοκρατία.

Η υπόθεση που θα δούμε στις οθόνες μας βασίζεται σε γνωστό μυθιστόρημα το οποίο γράφτηκε σχεδόν πριν τέσσερα σχεδόν χρόνια. Έτσι οι σεναριογράφοι ξεκίνησαν να γράφουν το σενάριο, ζωντανεύοντας με τον λόγο την υπόθεση του βιβλίου.

Η υπόθεση της σειράς Προδοσίες – Επεισόδια

Δυο οικογένειες που τους δένει μια φιλία ετών. Η οικογένεια του εφοπλιστή Παυλίδη και η οικογένεια του καπετάνιου Μαντά. Εργάστηκαν μαζί και τώρα ζουν έχοντας αποκτήσει τους καρπούς από την σκληρή δουλειά τους.

Ο εφοπλιστής είναι παντρεμένος με την Κλαίρη, έχοντας στο ενεργητικό του ένα διαζύγιο και έχει δυο παιδιά, τον Μάρκο και την Λούση. Τα δυο αυτά παιδιά είναι κληρονόμοι. Η Λούση νομίζει πως θα είναι ο διάδοχος της εταιρίας, ενώ η Κλαιρη είναι εχθρός της καθώς προσπαθεί τον γιο της Μάρκο. Η Λούση έρχεται σε κόντρα με τον πατέρα της και μπλέκετε σε περιπέτειες. Από την άλλη πλευρά ο Μάρκος αδιαφορεί για την εταιρία και ενδιαφέρεται μόνο για μια φτωχή σύντροφο του.

Η Λούση έχει εμπλακεί με την Ρώσικη μαφία, ο δικηγόρος Πετερ πείθει την Λούσι να συνεργαστεί με τον Πετκωφ, ρώσο μαφιόζο, ο οποίος δεν έχει ηθικούς φραγμούς.

Όσον αφορά την οικογένεια του καπετάνιου Μαντά αυτός έχει δυο γιους, τον Στέφανο και τον Άρη. Είναι χωρισμένος και δεν την αφήνει να έρθει σε επαφή με τα παιδιά της. Τα δυο αγόρια μεγάλωσαν χωρίς να γνωρίσουν την μητρική αγάπη.

Ο Στέφανος έχει παντρευτεί την Μυρτώ, χειρουργό στο επάγγελμα, και ο γάμος τους περνά κρίση εξαιτίας της φθοράς που φέρνει ο χρόνος και αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσουν παιδί. Έτσι στην σχέση της μπαίνει τρίτο πρόσωπο. Ο Στέφανος μπλέκει με τη Ζωή, όμως η γυναίκα του μένει έγκυος. Η ζωή επιστρέφει στον πρώτη της που είναι ο Άρης….

Την καθημερινή σειρά Προδοσίες – Επεισόδια, πρωταγωνιστούν οι: Φίλιππος Σοφιανός, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γιώργος Νινιός, Ορφέας Παπαδόπουλος, Πέτρος Λαγούτης, Τέττα Σαββάτη, Κώστα Σόμμερ, Στέλλα Γιαμπούρα.

Δείτε τα επεισόδια

1-2-3-4-5
16-17-18-19-20
21-22-23-24-25-26