Προδοσίες επεισόδιο 1-2-3-4-5

Προδοσίες επεισόδιο 1-2-3-4-5

Προδοσίες επεισόδιο 1

Γίνεται η καθέλκυση του πλοίου του εφοπλιστή και όλη η οικογένεια παρίσταται. Στην δεξίωση η Λουση επιτίθεται στην γυναίκα του πατέρα της με τις ευλογιές του δικηγόρου της οικογένειας, τον Πέτερ. Οι δυο νέοι ετοιμάζουν σχέδια για να καταστρέψουν τον εφοπλιστή πατέρα της. Στην δεξίωση παρίσταται ο Μαντάς με την οικογένεια του. Δυσάρεστη τροπή παίρνει η δεξίωση καθώς απαγάγουν τον Μάρκο.

Απαγωγέας είναι ένας Μαφιόζος ο οποίος θέλει να πιέσει τον Παυλίδη με σκοπό να χρησιμοποιήσει το πλοίο του για βρώμικες δουλειές. Ο Μάρκος καλεί στην γιορτή την φτωχή σύντροφο του, η οποία είναι κόρη της μαγείρισσας της οικογένειας. Ο Μάρκος συγκρούεται με την οικογένεια του για αυτόν τον λόγο. Η Μυρτώ μαθαίνει ότι είναι έγκυος, όμως ο άντρας της σχεδιάζει να την εγκαταλείψει.
Ο Άρης μαθαίνει πως ο αδελφός του θέλει να εγκαταλείψει την Μυρτώ και τσακώνονται άσχημα. Η Λούση και ο Πετερ σχεδιάζουν τη καταστροφή του πατέρα της.

Προδοσίες επεισόδιο 2

Ο Άρης λέει στην Ζωή πως η Μυρτώ είναι έγκυος. Η Ζωή αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Στέφανο. Ο Μάρκος φυλακίζεται σε ένα σκάφος, ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να μεταπέσει την ζωή από τον μην τον εγκαταλείψει. Ο Παυλίδης προσποιείται πως δέχεται τους ορούς των απαγωγέων και έτσι επικοινωνεί με την οικογένεια του.

Προδοσίες επεισόδιο 3

Το πλοίο στο οποίο ήταν φυλακισμένος ο Μάρκος έγινε έκρηξη και όταν το μαθαίνει αυτό ο Παυλίδης, παθαίνει έμφραγμα. Η Λούση ανησυχεί για τον αδελφό της. Η Μαρίνα μαθαίνει πως περιμένει παιδί ζώντας ένα δράμα. Ο Στέφανος φεύγει για να βρει την Ζωή, αφήνοντας την Μυρτώ. Η Νάντια ξέρει τι συμβαίνει με τον Στέφανο και το λέει στην Μυρτώ, η οποία αρνείται την αλήθεια.

Προδοσίες επεισόδιο 4

Ο Μάρκος παραδίδεται στον πατέρα του και ζητά την βοήθεια του Ανδρέα, ο οποίος δέχεται να τους βοηθήσει. Η Λουση απαιτεί από τον Άρη να είναι αυτός ο καπετάνιος στο ταξίδι. Ο Πετερ ζηλεύει καθώς θέλει η Λούση να είναι στο πλευρό του για να εκτελεί τις δουλειές του.
Η ζωή μαθαίνει το βρώμικο παιχνίδι και προειδοποιεί τον Άρη να προσέχει. Ο Στέφανος λέει στην Μυρτώ πως ο γάμος τους τέλειωσε.

Προδοσίες επεισόδιο 5

Η Λούση επιβάλλει στον πατέρα της να είναι ο Β καπετάνιος ο Άρης. Η Ζωή ζητά από τον Άρη να την πάρει στο ταξίδι. Ενώ ο Στέφανος ζητά από τον αδελφό του να την εντοπίσει. Ο Μάρκος αφήνεται ελεύθερος και ενώ η οικογένεια του γλεντά, η Μαρίνα όταν τον συναντά διστάζει να του πει πως είναι έγκυος.