Προδοσίες επεισόδιο 16-17-18-19-20

Προδοσίες επεισόδιο 16-17-18-19-20

Προδοσίες επεισόδιο 16

Ο Άρης τραυματίζεται και έτσι φέρνει επιπτώσεις στη ζωή των πρωταγωνιστών. Ο Στέφανος συναντιέται με τη ζωή, ενώ συμβουλεύει την Μυρτώ να γυρίσει στην Κύπρο. Ο Ανδρέας ζητά εκδίκηση. Ο Πετκωφ όταν συνειδητοποίησε πως χτυπήθηκε άλλος άνθρωπος, άρχισε να πιέζει την Λούση να συνεχίσει την κόντρα με τον Παυλίδη. Αυτή αρνείται όμως, καθώς δεν μπορεί να διανοηθεί πως αυτή θα βλάψει τον πατέρα της.

Προδοσίες επεισόδιο 17

Η Μυρτώ επισκέπτεται στο νοσοκομείο τον Αθανασίου. Το ότι η Ζωή μπλέκει στις ζωές των ηρώων δημιουργεί προβλήματα σε αυτούς. Ο Ανδρέας και ο Παυλίδης προσπαθούν να κρύψουν την Ζωή. Ο Στέφανος αγνοεί τη εξαφάνιση της. Ο Πέτερ λέει στην Κλαιρη ότι η Μαρίνα είναι έγκυος.

Προδοσίες επεισόδιο 18

Η Μαρίνα επισκέπτεσαι τον Άρη στο νοσοκομείο, αλλά του ανακοινώνει τα σχέδια της και έτσι αρχίζουν να λογομαχούν. Η Λούση ετοιμάζεται να πάει στο πλευρό του Άρη. Όμως ο Πετκωφ της αλλάζει τελευταία στιγμή γνώμη. Ο Παύλος έρχεται κοντά με την Μυρτώ, παρά την αντίρρηση του. Η Κλαιρη ζητά από τη Νάντια να σχεδιάσει κάτι ώστε η Μαρίνα να αποβάλει.

Προδοσίες επεισόδιο 19

Η Κλαιρη ζητά από την Μαρίνα να απαλλαγεί από το μωρό. Ο Παυλίδης τσακώνεται με τον Μάρκο, επειδή η Μαρίνα ανακοινώνει σε όλους πως παντρεύεται. Η Λούση επισκέπτεται τον Άρη στο νοσοκομείο και γνωρίζει την Ζωή ως αρραβωνιαστικιά του.

Προδοσίες επεισόδιο 20

Η δολοφονία του Άρη ανατρέπεται τελευταία στιγμή. Η Λούση τσακώνεται με την Ζωή. Η Μαρίνα έχει θυμώσει με την Κλαιρη και τον Μάρκο και παίρνει εκ νέου αποφάσεις. Οι γιατροί αποσυνδέουν τον Άρη από τον αναπνευστήρα.

Δείτε εδώ τα επεισόδια

Μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα της σειράς προδοσιες επεισοδια