Προδοσίες επεισόδιο 21-22-23-24-25-26

Προδοσίες επεισόδιο 21-22-23-24-25-26

Προδοσίες επεισόδιο 21

Η Μαρίνα αποφασίζει να μην κρατήσει το παιδί αλλά το μαθαίνει ο Μάρκος ο οποίος την εκπλήσσει ευχάριστα. Το μηχάνημα αποσυνδέθηκε, εντούτοις ο Άρης δεν συνήλθε. Ο Παυλίδης ζητά από την Ζωή να εξαφανιστεί, αγνοώντας το τι θέλει ο Ανδρέας.

Προδοσίες επεισόδιο 22

Ο Ανδρέας ζητά απεγνωσμένα εκδίκηση. Ο Στέφανος που αγνοεί την σχέση της Μυρτώς με τον Παύλο, του ζητά να συναντηθούν για να μιλήσουν για τον Άρη. Ο Μάρκος καταλαβαίνει πως τα σχέδια του θα επιτύχουν με μεγάλη δυσκολία.

Προδοσίες επεισόδιο 23

Η Κλαιρη συναντιέται με την Μαρίνα. Ο Πετκωφ κάνει μια πρόταση στον Παυλίδη. Ο Αναστασίου θέλει να κάνει μια νέα διαθήκη. Ο Στέφανος θέλει να επικοινωνεί με τον Άρη, ώστε να τον κάνει να συνέρθει από το κώμα.

Προδοσίες επεισόδιο 24

Ο Άρης επιστρέφει και νέες εξελίξεις προκαλούνται. Η Μυρτώ και ο Παύλος περνούν μαζί κάποιες ώρες. Η Μυρτώ πηγαίνει στο νοσοκομείο. Εκεί μαθαίνει κάτι τραγικό.

Προδοσίες επεισόδιο 25

Ο Αναστασίου πεθαίνει και ο Φίλιππος φοβάται πως τα φάρμακα που του έδωσε τον οδήγησαν στον θάνατο. Η Ζωή φεύγει από το προσκήνιο, ενώ η Μαρίνα αποφασίζει να κάνει την φοβερή αποκάλυψη.

Προδοσίες επεισόδιο 26

Η Μυρτώ είναι συντετριμμένη με τα θλιβερά νέα και αποφασίζει να φύγει για την Αθήνα. Η Μαρίνα αισθάνεται νικημένη από την οικογένεια του Μάρκου.

Δείτε εδώ τα επεισόδια

Μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα της σειράς προδοσιες επεισοδια