Πρόσφυγες προς Διοικητή hotspot – Θα σε κάνουμε και εσένα κομμάτια

Πρόσφυγες προς Διοικητή hotspot «θα σε κάνουμε και εσένα κομμάτια» Πρόσφυγες προς Διοικητή hotspot – θα σε κάνουμε και εσένα κομμάτια, Ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί η Ειδομένη και το Σχιστό. Ένα θέμα που διαβάσαμε στο Makelio.gr.

Η Ειδομένη είναι προ των πυλών να γίνει Υεμένη, την ώρα που ένας έμπειρος πολιτικός σε θέματα ασφαλείας αναφέρει πως ήδη έχουν περάσει 1.500 τζιχαντζίστες στην Ευρώπη.

Το Σχιστό είναι έτοιμο να ανάψει για τα καλά, ενώ εκεί φιλοξενούνται άτομα από διάφορες φυλές, τα οποία προκαλούν καυγάδες και εντάσεις σε καθημερινή βάση.

Μάλιστα ένας Ταγματάρχης, διοικητής του κέντρου φιλοξενίας, όταν προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, δέχτηκε την εξής απειλή, «Θα σε κάνουμε και σένα κομμάτια», σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Αναλυτικότερα, γύρω στις 10 το βράδυ της Κυριακής, μεθυσμένοι Αφγανοί συνεπλάκησαν αναμεταξύ τους με φτυάρια, κοντάρια και ζωστήρες. Ενώ αξίζει να αναφερθεί πως μερικοί Αφγανοί, εκ των οποίων υποκρίνονται τους πολιτικούς πρόσφυγες και εξασκούνται καθόλα τη διάρκεια της ημέρας στην οινοποσία, πίνουν ασταμάτητα…

Ο Διοικητής του στρατοπέδου είπε στον Αφγανό ο οποίος ξεκίνησε τα επεισόδια πως θα τον αποβάλει από το στρατόπεδο, με αυτόν να του απαντά: “Εάν με διώξεις θα βάλω τη συμμορία μου που έχω και θα σε σφάξω και θα στο κάψω το στρατόπεδο”.

Ο Αφγανός συνελήφθη έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο Αντισυνταγματάρχης.