Ποιος προστατεύει τον καταζητούμενο κουνιάδο του Άδωνη Γεωργιάδη;

Ποιος προστατεύει τον καταζητούμενο κουνιάδο του Άδωνη Γεωργιάδη;

Ο αδελφός της Ευγενίας Μανωλίδου εδώ και μια δεκαετία, βρίσκεται ανάμεσα στους πιο διάσημους φυγάδες για περιβαλλοντικά εγκλήματα στις Η.Π.Α. Εγκλήματα όπως η εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και συνομωσία για απόθεση πετρελαίου.

Σύμφωνα με τα πιστεύω των Η.Π.Α ο Γιάννης Καραγιαννίδης βρίσκεται πιθανότατα στην Ελλάδα και κυκλοφορεί ελεύθερος παρόλο που υπάρχει διεθνές ένταλμα σύλληψης. Μάλιστα ο πρώην εργοδότης του στις Η.Π.Α είχε αναφέρει πως γνωρίζει επιχειρηματίες που τον έχουν δει κατά την διάρκεια επαγγελματικών τους ταξιδιών στη χώρα μας.

Η εντολή για εκτέλεση του διεθνούς εντάλματος σύλληψης έχει « περάσει» από την εισαγγελία εφετών Αθήνας προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα…
Ο Γιάννης Καραγιαννίδης είχε εμφανιστεί παρόλο που ήταν καταζητούμενος στο γάμο της αδελφής του με τον Α. Γεωργιάδη. Μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες που έχουν βρει το φως της δημοσιότητας.

Ωστόσο εκτός από την συγγένεια του με τον Υπουργό υγείας, ο Γ. Καραγιαννίδης είναι παντρεμένος με την κόρη του πρώην βουλευτή της Ν.Δ, Απόστολου Ανδρεουλάκου. Οι Ελληνικές αρχές δεν έχουν εντοπίσει το που βρίσκεται … Το θέμα άνοιξε τον περασμένο Οκτώβριο με ερώτηση Βουλευτή των ανεξάρτητων Ελλήνων, ωστόσο δεν έλαβε καμία απάντηση. Μέτα από ενάμιση μήνα επανέλαβε την ερώτηση και η απάντηση του κ. Δένδια ήταν πως ποτέ δεν ήρθαν στα χέρια των αρχών καταγγελίες για το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Επίσης ο Υπουργός σημείωσε πως τα στοιχεία των αγγελιών διεθνών αναζητήσεων μετά από μια δεκαετία δεν υπολογίζονται… διότι με την παύση της αναζήτησης, οι αγγελίες διαγράφονται από την βάση διωκόμενων ατόμων.

Ωστόσο το ένταλμα δεν έχει διαγραφεί από την Interpol αλλά ούτε και από την υπηρεσία περιβάλλοντος του FBI! Έτσι δημιουργούνται υποψίες για τον κουνιάδο του Ά. Γεωργιάδη… Κάποιες πηγές μάλιστα υποστηρίζουν πως οι αρχές γνωρίζουν την διεύθυνση του Καραγιαννίδη, αφήνοντας έτσι υπόνοιες για σοβαρή συγκάλυψη ενός ατόμου που καταζητείται διεθνώς!

πηγή: newsbomb.gr