Διαβάστε τις σοκαρίστηκες προβλέψεις της τυφλής Βουλγάρας – μέντιουμ Vanga

Η αρχή του 3′ Παγκοσμίου πολέμου, τα χημικά και η σύγκρουση μεταξύ βόρειας και νότιας Κορέας. Διαβάστε πως εξηγούν οι χρήστες της ρωσικής διαδικτυακής κοινότητας τα γεγονότα σύμφωνα με τα όσα είχε πει η τυφλή Βουλγάρα – Μέντιουμ , ονόματι Vanga.

Η Vanga είναι αρκετά γνωστή στην Ρωσία και κάθε φορά που γίνετε κάποια καταστροφή κοιτούν τις προφητείες της! 

Το 1989 ανέφερε πως στην αλλαγή του αιώνα και μάλιστα τον Αύγουστο η πόλη Κουρσκ θα πλημμυρίσει προκαλώντας βαθιά θλίψη. Τον Αύγουστο του 2000 το πυρηνικό υποβρύχιο Κουρσκ βυθίστηκε προκαλώντας τον θάνατο 118 ατόμων! 

Η Vanga έχασε την όραση της στα δώδεκα της χρόνια. Από τότε άρχιζε να λέει περίεργα πράγματα και να προφητεύει γεγονότα. 

Ένας θρύλος αναφέρει πως την επισκέφτηκε ο ίδιος ο Χίτλερ λέγοντας του να αφήσει ήσυχη την Ρωσία γιατί αυτή θα κερδίσει τον πόλεμο. Μάλιστα είχε προβλέψει και την 11 Σεπτεμβρίου. “ Οι Αμερικάνοι θα χτυπηθούν από ατσαλένια πουλιά, αθώο αίμα θα χυθεί… “. 

Η Vanga υποστήριζε πως μια φωνή της ανέφερε τα γεγονότα. Άλλες προβλέψεις της από το 1950 και μετά… 

“ Περιοχές που τώρα είναι ψυχρές θα γίνουν θερμές. Το τεράστιο κύμα θα χτυπήσει την ακτή σπέρνοντας τον όλεθρο”. 

“Όλα θα λιώσουν όπως συμβαίνει και με τον πάγο, μόνο η Ρωσία δεν θα επηρεαστεί. Θα γίνει η πρώτη δύναμη ίσως και η μόνη, κανείς δεν θα μπορέσει να την σταματήσει”. 

Όσο αφορά τον 3′ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

“ Αυτός θα ξεκινήσει το 2010, πρώτα με κανονικά όπλα και έπειτα με χημικά. Το βόρειο ημισφαίριο θα μολυνθεί λόγω της ραδιενέργειας. Οι Μουσουλμάνοι θα ξεκινήσουν πόλεμο με χημικά και θα κυνηγήσουν ότι απέμεινε στην Ευρώπη. Η Ευρώπη μέχρι το 2016 θα έχει γίνει έρημος, ελάχιστα θα είναι τα σημάδια ζωής. “ 

“Το 2088, την κυριαρχία θα έχουν οι μουσουλμάνο και μια νέα αρρώστια θα εξαπλωθεί κάνοντας τους ανθρώπους γέρους μέσα σε λίγα λεπτά! Θα βρεθεί θεραπεία το 2097”. 

“ Οι αιτίες του τρίτου παγκοσμίου πολέμου θα είναι η σύγκρουση στην Νότια Ασία και οι δολοφονίες 4 αρχηγών κρατών”. 

Σύμφωνα με ερευνητές του πανεπιστημίου της Σόφιας, οι προβλέψεις της μέχρι τώρα ήταν ακριβής έως και 85%.

alumin-ati.blogspot