Είμαι όμορφη και ψάχνω πλούσιο γαμπρό

«Είμαι όμορφη και ψάχνω πλούσιο γαμπρό»


Η κοπέλα που βλέπετε στη φωτογραφία έγραψε σε κάποιο forum ανάλογου περιεχομένου πως ψάχνει έναν άντρα με λεφτά… Η απάντηση που πήρε από κάποιον πολύ πλούσιο ήταν επική!

Μάλιστα η κοπέλα λέει πως ακόμα και εάν δεν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος στο συγκεκριμένο forum, τότε κάποιος πλούσιος ας της προτείνει τρόπους για να « τυλίξει» κάποιον άλλον…

Τι έγραψε η ίδια;

« Δεν θέλω να περιαυτολογώ, αλλά είμαι 25 χρονών και διαθέτω πολύ καλό γούστο και στιλ. Ψάχνω για άντρα με ετήσιο εισόδημα 500.000 δολάρια και πάνω. Είστε όλοι παντρεμένοι σε αυτό το forum; Εάν ναι πως μπορώ να παντρευτώ κάποιον με πολλά λεφτά;»

Και η απάντηση ήρθε από Διευθύνων σύμβουλο της GP Morgan!

“ Σαν επαγγελματίας επενδυτής θα ήθελα να αναλύσω τις απαιτήσεις σας, διότι φαντάζομαι υπάρχουν πολλά κορίτσια εκεί έξω με αυτά τα ερωτήματα… Λαμβάνω ως ετήσιο εισόδημα πάνω από 500.000 Ευρώ αλλά ως άνθρωπος των επιχειρήσεων θα ήταν πολύ κακό να σας παντρευτώ.

Στην περίπτωση μας υπάρχει το πρόσωπο Α που είναι η ομορφιά και το πρόσωπο Β που είναι τα λεφτά. Εδώ υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα. Η ομορφιά σας θα φθείρεται χρόνο με τον χρόνο ενώ τα χρήματα μου θα γίνονται περισσότερα. Έτσι είμαι ένα περιουσιακό στοιχειό με αύξηση ενώ εσείς περιουσιακό στοιχείο με φθορά.

Καθένας που βγάζει 500.000 Ευρώ ακόμα και εάν έβγαινε μαζί σας στο τέλος θα σας εγκατέλειπε. Εγκαταλείψτε την επιθυμία σας για κάποιον πλούσιο γιατί αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Καλύτερα να σκεφτείτε πως θα κερδίσετε εσείς τόσα χρήματα. Πιο εύκολο είναι από τα να σας παντρευτεί κάποιος τόσο πλούσιος»

πηγή: athensmagazine.gr