Διαβάστε όλα όσα σχεδιάζει το Εpsilon για το νέο του πρόγραμμα

 όλα όσα σχεδιάζει το Ε για το νέο του πρόγραμμα

Διαβάστε όλα όσα σχεδιάζει το κανάλι «Ε» για το πρόγραμμα της νέας σεζόν που ξεκινά από Σεπτέμβρη.

Και ενώ τα υπόλοιπα κανάλια έχουν παγώσει το πρόγραμμα τους λόγω κρίσης, το κανάλι «Ε» τολμά και επενδύει σε ένα πρόγραμμα το οποίο πρόκειται να βγει στον αέρα τον επόμενο μήνα. Στόχος του καναλιού ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οποίο σέβεται τον τηλεθεατή, ενώ φυσικά δεν θα απουσιάζει και η ενημέρωση. Άλλωστε, όσον αφορά τις καινούργιες εκπομπές μην ξεχνάμε πως στο κανάλι «κατέφθασαν» η Αννίτα Πάνια και η Τατιάνα Στεφανίδου.
Τι θα δούμε προσεχώς;

Στις 06:45 ξεκινά η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Με το καλημέρα» με την Χριστίνα Λαμπίρη. Στη ζώνη 10:00 με 13:00 θα συνεχίσει η προβολή ελληνικών ταινιών, ενώ όπως φαίνεται με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το κανάλι φαίνεται πως θέλει να αξιοποιήσει και αυτήν τη ζώνη.

Η Ναταλία Γερμανού αναλαμβάνει τη μεσημεριανή καθημερινή εκπομπή με όνομα « Ναταλία» με συνεργάτες τους Χριστίνα Μουστάκα, Έλενα Ασημακοπούλου, Παναγιώτη Ραφαηλίδη, Δημήτρη Μηλιόγλου και τον Νίκο Γκάνο.
Την σκυτάλη παίρνει η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία θα παρουσιάζει μια κοινωνική εκπομπή η οποία θα θυμίζει τις προηγούμενες τηλεοπτικές της δουλειές. Στις 18:15 θα μεταδίδεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Ελεονόρα Μελέτη.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τη Φαίη Μαυραγάννη, την οποία εν συνεχεία αντικαθιστούν με την ψυχαγωγική τους εκπομπή η Κ. Καραβάτου και ο Κ. Κατσούλης. Ο Μένιος Φουρθίωτης συνεχίζει με την μεσημεριανή εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ενώ ακολουθεί με νέα εκπομπή η Αννίτα Πάνια.

Η Ναταλία Γερμανού συνεχίζει το πετυχημένο talk show «Μη χανόμαστε», ενώ η Ελεονόρα Μελέτη συνεχίζει την εκπομπή «#Hashtag».

Η Αννίτα Πάνια ετοιμάζει επίσης δυο shows στην prime time ζώνη, οι οποίες πρόκειται να συζητηθούν αρκετά.

Ποιες θα είναι οι νέες σειρές του καναλιού «Epsilon»;

Μετά τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή και την Αιώνια αγάπη, σειρά η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, το κανάλι συζητά για την προβολή ενός νέου τούρκικου σίριαλ, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο προβολής δυο νέων ελληνοκυπριακών σειρών.

Πηγή: tvnea