Σύμφωνα με Χάκερ στην NASA εργάζονται εξωγήινοι

Σύμφωνα με Χάκερ στην NASA εργάζονται εξωγήινοι

Ένα περίεργο θέμα. Ο χάκερ Gary McKinnon που μπήκε στα απόρρητα έγραφα της NASA αλλά και των στρατιωτικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, δήλωσε κάτι το ανατρεπτικό! Στην NASA εργάζονται εξωγήινοι. Μάλιστα ανέφερε ότι βρήκε την λίστα με τα ονόματα και τους βαθμούς των εξωγήινων εργαζομένων!

Έχει αφεθεί ελεύθερος εδώ και λίγο καιρό.Ήταν να σταλεί στις Η.Π.Α για να εκτελέσει την ποινή κάθειρξης 70 ετών! Αναφέρει πως τελικά δεν του έκανα κάποια περαιτέρω ζημιά γιατί οι Η.Π.Α, ήταν σε πανικό για τα όσα είχε αυτος ανακαλύψει.

“Ήξερα ότι κάποιες κυβερνήσεις έχουν εξασφαλίσει μεθόδους αντιβαρύτητας, κίνησης με μηδενική κατανάλωσης ενέργειας, χάρη σε εξωγήινη τεχνολογία. Αυτό δεν έπρεπε να μείνει κρυφό από τον κόσμο, όταν φτωχοί άνθρωποι δεν μπορούν να αγοράσουν καύσιμα… Βρήκα μια υψηλής ευκρίνειας φωτογραφία ενός τεράστιου ιπτάμενου αντικειμένου σε σχήμα πούρου πάν από το βόρειο ημισφαίριο. Ταράχτηκα τόσο, που δεν σκέφτηκα να τη σώσω αμέσως. Το μέγεθος του αρχείου ήταν τόσο μεγάλο, που δεν μπορούσα να το δω ολόκληρο στον υπολογιστή μου! Συν τοις άλλοις, διακόπηκε η σύνδεση και χάθηκε η εικόνα”!

to-mati.gr