Τα πέντε κλειδιά – Επεισόδια

Τα πέντε κλειδιά - Επεισόδια Τα πέντε κλειδιά, ένα μυθιστόρημα που έρχεται στις οθόνες μας μέσα από επεισόδια γεμάτα αγωνία, από τη συχνότητα του ANT1.

Τα πέντε κλειδιά, μια απαγωγή και μια μάνα που προσπαθεί να βρει το παιδί της. Δεν θα πάθει τίποτα η μικρή εάν η μητέρα υπακούσει. Σε κάθε εντολή που θα υπακούει, θα λαμβάνει και ένα λουκέτο. Μαζί με το πέμπτο κλειδί θα λάβει και την κόρη της.

Η μικρή Μαργαρίτα δεμένη χειροπόδαρα σαν άγριο ζώο με πέντε αλυσίδες, η κάθε μια αλυσίδα με το κλειδί της. Η γυναίκα δεν μπορούσε να ζητήσει από κανέναν να την βοηθήσει, καθώς κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξη της κόρης της.

Η σειρά αυτή αποτελεί ένα θρίλερ το οποίο έρχεται να μας αναδείξει τη δύναμη της μητρότητας και των έντονων παθών.
Η μητέρα ονομάζεται Κυβελη και προέρχεται από αριστοκρατική οικογένεια, είναι παιδί του πρώην βουλευτή Ηλία Παπαδάτου και της Κίκας Παπαδάτου. Έχει παντρευτεί με έναν πανίσχυρο άνδρα, τον Ορέστη Δελμούζο.

Η Κυβέλη έχει μια κόρη και κανείς δεν ξέρει την ύπαρξη της. Την κρύβει σε ένα σπίτι, ενώ την φροντίζει η νταντά της.

Η Κυβέλη έντρομη διαπιστώνει πως απήγαγαν την μικρή Μαργαρίτα. Την κόρη που είχε αποκτήσει με τον Ρήγα, χάνοντας τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο εφιάλτης μόλις ξεκίνησε καθώς καταστρέφεται η όμορφη μέχρι τώρα ζωή της.

Μέχρι να αποκαλυφτεί η αλήθεια, όλοι είναι εν δυνάμει ένοχοι. Από τη νταντά της Μαργαρίτας, μέχρι και τον επικεφαλή της προσωπικής ασφάλειας της Κυβέλης.
Κάποια στιγμή τα κλειδιά θα αποκαλύψουν τον ένοχο, κατευθύνοντας τις ζωές των πρωταγωνιστών, σε μια σειρά που θα καθηλώσει.

Η ιστορία ξεκινά με την Κυβέλη να επιστρέφει με τον σύζυγο της από την Ιταλία, όπου είχαν επισκεφθεί για επαγγελματικούς λόγους. Αυτή βιαζόταν να πάει σε αυτό το μυστικό ραντεβού, στο οποίο πηγαίνει κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Μια επίσκεψη σε ένα σπίτι, όπου εκεί μεγαλώνει η κόρη της η Μαργαρίτα. Όταν πηγαίνει εκεί διαπιστώνει πως η μικρή έχει πέσει θύμα απαγωγής, με τις εξελίξεις να σοκάρουν.

Τα πέντε κλειδιά – Επεισόδια

επεισόδια 1-2-3-4-5
επεισόδια 6-7-8-9-10-11
επεισόδια 12-13-14-15-16