Τα πέντε κλειδιά επεισόδιο 12-13-14-15

Τα πέντε κλειδιά 14-10-2016

Τα πέντε κλειδιά επεισόδιο 12

Η Σουγκαρ κλειδώνει τον Τζίμη στο σπίτι για να τον εκδικηθεί. Ο Ορέστης λέει στην Κυβέλη πως θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο. Στο ύδρωμα καταφθάνει ένα κακοποιημένο κοριτσάκι και η Κυβέλη αποφασίζει να το βοηθήσει. Η Μαριον θέλει να καταστρέψει τον Ορέστη.

Τα πέντε κλειδιά επεισόδιο 13

Ο Ορέστης αρνείται να μην τον συνοδέψει στο Μιλάνο η Κυβέλη. Αυτή αρνείται καθώς δεν μπορεί να διακόψει την έρευνα σχετικά με την κόρη της. Ο Τζίμης αποκαλύπτει σε όλους πως θα παντρευτεί τη Σούγκαρ. Ο Μάριον και ο Νικολάου στήνουν παγίδα στον Ορέστη. Η μικρή Ελπίδα που βρίσκεται στο ίδρυμα της Κυβέλης, απήχθει από τον πατέρα της.

Τα πέντε κλειδιά επεισόδιο 14

Ο Ορέστης εμπλέκεται σε κατηγορίες για παράνομη παιδική εργασία. Μια παγίδα που του έστησαν. Η Κυβέλη αναζητά τον πατέρα της Μαργαρίτας. Πιστεύει πως ίσως αυτός της πείρε το παιδί. Η Κίκα έχει ανακαλύψει τρομερά μυστικά για την οικογένεια του Ορέστη.

Τα πέντε κλειδιά επεισόδιο 15

Η Κυβέλη πιστεύει πως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ρήγα. Ο Ορέστης ετοιμάζει ένα πάρτι γενεθλίων για την Κυβέλη. Ο Τζίμης διαπιστώνει πως ο αδελφός της Μαρίας είναι ανάπηρος. Η Μαριον επεμβαίνει με σκοπό να χαλάσει την έκπληξη στην Κυβέλη. Όλοι οι φίλοι καταφθάνουν στο σπίτι της Κυβέλης, αλλά μαζί με αυτούς οι απαγωγείς στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

Τα πέντε κλειδιά επεισόδιο 16

Η πρώτη εντολή έχει φτάσει και θα πρέπει να εκτελεστεί στο Μιλάνο. Έτσι η Κυβέλη δέχεται να συνοδέψει τον σύζυγο της στο ταξίδι του. Ο Τζίμης προσλαμβάνεται στο αρχοντικό. Η Κικα αποκαλύπτει στην Κυβέλη όλη την αλήθεια για τον Ορέστη και την οικογένεια του. Η Μαρία διαπιστώνει πως έχει εξαφανιστεί ο αδελφός της και παθαίνει πανικό. Ο Ορέστης δεν μπορεί να βγει εκτός χώρας.

Μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα της σειράς Τα πεντε κλειδια