Τα πέντε κλειδιά, επεισόδιο 1-2-3-4-5

Τα πέντε κλειδιά, επεισόδιο 1-2-3-4-5

Τα πέντε κλειδιά, επεισόδιο 1 – 2

Η Κυβέλη επιστρέφει με τον σύζυγο της από την Ιταλία στην οποία βρίσκονταν για δουλειές. Η Κυβέλη ανυπομονεί να φτάσει στη χώρα για να επισκεφτεί την μικρή Μαργαρίτα. Την κόρη την οποία κρύβει, τόσα χρόνια. Όταν καταφθάνει στο σπίτι, βλέπει την νταντά άγρια χτυπημένη και την μικρή εξαφανισμένη. Κάποιος την απήγαγε.

Οι απαγωγείς έστειλαν μήνυμα στην Κυβέλη, λέγοντας της πως θα πρέπει να κάνει ότι αυτοί διατάξουν εάν θέλει να ξαναδεί την κόρη της. Πέντε θα είναι οι εντολές, όσες και οι αλυσίδες που δένουν την κόρη της. Η γυναίκα αυτή θα πρέπει να κρύψει την αγωνία της από όλους. Ποιος βρίσκεται πίσω από την απαγωγή;

Τα πέντε κλειδιά, επεισόδιο 3

Οι υποψίες πέφτουν πάνω σε όλους, ακόμα και πάνω στην νταντά, με την Κυβέλη να ψάχνει το παρελθόν της. Ακόμα και ο πατέρας της μικρής, ο Ρίγας θεωρείται ύποπτος, ενώ αυτή μαθαίνει να χειρίζεται τα όπλα για παν ενδεχόμενο.

Τα πέντε κλειδιά, επεισόδιο 4

Στο σπίτι της Κυβέλης ζει τώρα και η Κατερίνα, με την Κυβέλη να λέει πως την προστατεύει από τον άνδρα της. Ο Νικολάου κάνει στη Σούγκαρ ένα πανάκριβο δαχτυλίδι. Η Μαριον επανέρχεται στη ζωή του Ορέστη. Αυτός θα κινδυνέψει από την Μαριον καθώς είναι πανούργα.

Τα πέντε κλειδιά, επεισόδιο 5

Με του εμφανίστηκε η Μαριον στη ζωή του Ορέστη, αυτός αρχίζει να καταστρέφεται επαγγελματικά. Σε φίλο της αστυνομικό λέει την υπόθεση της η Κυβέλη, με αυτόν να της λέει πως ο πατέρας είναι ο απαγωγέας. Ο Τζίμης κλέβει το δαχτυλίδι της Σουγκαρ. Η Κικα ψάχνει να βρει την καταγωγή του Ορέστη.

 

Μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα της σειράς  τα πεντε κλειδια – επεισοδια