Τα πέντε κλειδιά επεισόδιο 6-7-8-9-10-11

Τα πέντε κλειδιά επεισόδιο 6-7-8-9-10-11

Τα πέντε κλειδιά επεισόδιο 6

Η Μαριόν είναι η αιτία που ο Ορέστης δεν ανατινάχθηκε στο αυτοκίνητο του. Στο σπίτι όλοι έχουν πάθει σοκ και προσπαθούν να καταλάβουν ποιος μπορεί να έχει βάλει την βόμβα. Η Κυβέλη πιστεύει πως ο δολοφόνος σχετίζεται με την απαγωγή της κόρης της.

Τα πέντε κλειδιά επεισόδιο 7

Η ανάκριση για την απόπειρα δολοφονίας συνεχίζεται, ενώ η Νάντια βρίσκει στην τσέπη του άντρα της αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την ενοχή του. Οι Νικολάου δεν έχουν φύγει ακόμα για ταξίδι. Η Κυβέλη αναζητά μήπως η Κατερίνα σχετίζεται με την απαγωγή της κόρης της. Ο αστυνόμος ψάχνει να βρει δακτυλικά αποτυπώματα στο αυτοκίνητο του Ορέστη.

Τα πέντε κλειδιά επεισόδιο 8

Το παρελθόν της Κατερίνας δεν αρέσει καθόλου στην Κυβέλη. Ο Τζίμης δεν συλλαμβάνεται από την αστυνομία και πηγαίνει στην δουλειά του. Η Μαριον πηγαίνει να συναντήσει την Κυβέλη, την γυναίκα που της πήρε τον άνδρα μέσα από τα χέρια. Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο σπίτι, με την Κυβέλη να φοβάμαι πως οι απαγωγείς δεν θα της στείλουν μήνυμα.

Τα πέντε κλειδιά επεισόδιο 9

Η Κυβέλη καλεί την Μαριον στο σπίτι της, ενώ αναζητά το παρελθόν της Κατερίνας. Ο Ορέστης καταβαίνει τι ζητά η Μαριον στο νησί. Η αστυνομία συλλαβαίνει τον Τζίμη και την παρέα του και ο Νικολάου καλείται για να αναγνώριση.

Τα πέντε κλειδιά επεισόδιο 10

Η Κατερίνα γίνεται έξαλλη καθώς η Κυβέλη αναζητά το παρελθόν της. Η Μαρία πηγαίνει σπίτι για να βοηθήσει τον ανάπηρο αδελφό της. Οι απαγωγείς επικοινωνούν με την Κυβέλη, ενώ η Μαριόν απειλεί τον Ορέστη.

Τα πέντε κλειδιά επεισόδιο 11

Η Κυβέλη βγαίνει κρυφά από το σπίτι. Η Κικα ξαφνιάζεται όταν ανακαλύπτει κάτι σχετικά με την οικογένεια του Ορέστη. Ο Λεωνίδας έπειτα από διαταγή του Ορέστη βγάζει την Κατερίνα από το σπίτι και η Μαρία ζηλεύει. Ο Ορέστης βρίσκει φωτογραφία της Μαργαρίτας στο δωμάτιο της Κυβέλης.

Μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα της σειράς τα πέντε κλειδια