Απίστευτο ΤΕΣΤ! Διάλεξε το μάτι που προτιμάς και μάθε τι λέει αυτό για την προσωπικότητα σου

 Διάλεξε το μάτι που προτιμάς και μάθε τι λέει αυτό

Κοίταξε την φωτογραφία προσεκτικά και επέλεξε το μάτι που θεωρείς πως σε αντιπροσωπεύει. Τότε κοίταξε τι σημαίνει αυτό για την προσωπικότητα σου… Έπεσε μέσα; Πες μας στα σχόλια…

1)Είσαι μια ήρεμη ψυχή. Ανοιχτός σε όλους. Αυτός που θα σταθεί δίπλα σου θα έχει την καρδιά σου. Δεν κλείνεσαι στον εαυτό σου, ακόμα και αν γνωρίζεις πως ίσως πληγωθείς. Δεν δείχνεις σε κανέναν το τι φοβάσαι και αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με άκρως μυστικότητα. Δεν χρειάζεται άλλωστε να τα ξέρει και κανείς. Νιώθεις καλά όταν βοηθάς τους υπολοίπους.

2) Είσαι άνθρωπος με συνείδηση. Ότι κάνεις το κάνεις με την ψυχή σου και θεωρείς πως οι πράξεις σου μπορεί να επιβαρύνουν ή να κάνουν καλό στους άλλους. Ευελπιστείς να γίνεις ακόμα καλύτερο άνθρωπος και όταν είσαι αναστατωμένος δεν θες να το βγάζεις προς τα έξω.

3) Αποκαλείσαι ως η βασανισμένη ψυχή. Έχεις περάσει πολλά και κάτι σε βασανίζει. Ένα άσχημο παρελθόν που σε ακολουθεί.. Πάντα πολεμάς να βρεις την ηρεμία στην ψυχή σου. Είσαι κλειστός χαρακτήρας. Όταν πέφτεις ψυχολογικά εσύ και μόνο εσύ βοηθάς στο να συνέλθεις πάλι.

4) Σκέφτεσαι πάντα και αναζητάς το βαθύτερο νόημα των πραγμάτων. Καμιά φορά δεν καταλαβαίνεις τι γίνετε γύρω σου γιατί εκείνη την ώρα, σκέφτεσαι διαφορά… Δεν καταλαβαίνεις το βαθύτερο νόημα απλά συμβιβάζεσαι και ζεις τη ζωή σου…

5) Ούτε εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να καταλάβεις τον εαυτό σου αφού συνέχεια είσαι ασταθής. Ζεις μια μυστήρια ζωή και προσπαθείς να κάνεις μόνο σωστές ενέργειες.

6) Μια ευαίσθητη ψυχή ανάμεσα μας. Πικραίνεσαι εύκολα και χαμογελάς εύκολα. Δεν ξεχνάς ποτέ τα λόγια που σε πείραξαν και όταν γελάς νιώθεις πως κάποια πληγή σου κλείνει. Είσαι εύθραυστος αλλά στους άλλους δείχνεις δυνατός και έξυπνος. Έχεις και διαίσθηση…

7) Είσαι ενεργητικός. Άνθρωπος των άκρων. Ρισκάρεις εύκολα. Έχεις άγχος το οποίο θέλεις να κρύψεις και ίσως είσαι και λιγάκι νευρικός. Γίνεσαι δραματικός πολλές φορές.

8) Δεν σε νοιάζει τίποτα. Ζεις μέσα στην εκκεντρικότητα και κάνεις μόνο αυτό που θες εσύ. Είσαι διαφορετικός και το δείχνεις, άλλωστε δεν έχεις να κρύψεις και τίποτα. Δεν σε νοιάζει τι γνώμη έχουν οι άλλοι.

9) Έχεις διαίσθηση. Μπορείς να καταλάβεις τον άλλον από το πρόσωπο του. Δείχνεις στους άλλους αυτό που μόνο εσύ θέλεις να δείξεις. Ξέρεις πολύ καλά τον εαυτό σου. Τι θες και τι γυρεύεις…

πηγή: ipop.gr