Θαύμα: Πατέρας έθαψε ζωντανές τις κόρες του – Επέζησαν χάρη σε έναν άντρα με πληγές

 Θαύμα: Πατέρας έθαψε ζωντανές τις κόρες τους – Επέζησαν χάρη σε έναν άντρα με πληγές

Θαύμα στην
Αίγυπτο! Ένας πατέρας σκότωσε την γυναίκα
του και την έθαψε μαζί με τις κόρες του,
οι οποίες ήταν ζωντανές! Όταν ο τάφος
τους ανοίχτηκε, τα κορίτσια ήταν ζωντανά
και ανέφεραν πως ένας άντρας με πληγές
τις φρόντιζε.

Ένας Μουσουλμάνος από την Αίγυπτο σκότωσε την γυναίκα του και έθαψε τα παιδιά, 8 ετών και ένα μωράκι, ζωντανά! Δήλωσε πως ο θείος των κοριτσιών ήταν ο δολοφόνος.  Μετά από 15 μέρες άλλο ένα συγγενικό άτομο του απεβίωσε, έτσι άνοιξαν τον τάφο των κοριτσιών.

Όλοι στην κηδεία έμειναν έκπληκτοι. Τα δυο κοριτσάκια ήταν ζωντανά! Η αλήθεια μαθεύτηκε και ο πατέρας τους καταδικάστηκε σε θανατική ποινή. Η είδηση διαδόθηκε σε όλη την Αίγυπτο. Τα βλέμματα στράφηκαν στην 8χρονη η οποία έπρεπε να εξηγήσει το τι συνέβη και επέζησαν θαμμένες για 15 ημέρες.

Αυτή ανέφερε: “Ένας άνδρας, ο οποίος φορούσε λευκά ρούχα που έλαμπαν σαν τον ήλιο, με χέρια ματωμένα από πληγές, ερχόταν και μας έδινε φαγητό, ήταν η απάντηση της μικρής. Ακόμη, ο άνθρωπος αυτός ξυπνούσε και τη μαμά μου για να περιποιηθεί την αδελφή μου.”

Η είδηση προβλήθηκε από το Εθνικό Αιγυπτιακό τηλεοπτικό κανάλι, και οι Μουσουλμάνοι δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για τον ΙΗΣΟΥ. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα λόγια του μικρού κοριτσιού γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά το πως τα δυο αδελφάκια επέζησαν στις συνθήκες αυτές για 15 ημέρες.