Απίστευτο: Δείτε τι είπε ένας 10χρονος όταν τον σταμάτησε η αστυνομία

Απίστευτο: Δείτε τι είπε ένας 10χρονος όταν τον σταμάτησε η αστυνομία

Άφωνοι έμειναν αστυνομικοί της Νορβηγίας με την δικαιολογία ενός 10χρονου αγοριού, ο οποίος έριξε το αυτοκίνητο σε χαντάκι.

Με το που τον αντιλήφτηκαν οι αστυνομικοί και πήγαν κοντά του, τους είπε πως είναι νάνος και πως έχει ξεχάσει το δίπλωμα στο σπίτι του!

Ο μικρός ξύπνησε το πρωί και πήρε την μικρούλα του αδελφή ηλικίας σχεδόν 2 ετών για να πάνε να επισπευτούν τους παππούδες στους στο Βάλντρες μια πόλη 60χλμ πιο μακριά! Ο μικρός κατάφερε να οδηγήσει για 10 χλμ αλλά σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε χαντάκι, χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς.

Ένας χειριστής εκχιονιστικού τον βρήκε και χωρίς να πιστεύει πως ο μικρός ήταν ένας ενήλικας νάνος, κάλεσε την αστυνομία. Οι γονείς από την άλλη πλευρά ξύπνησαν και έντρομοι διαπίστωσαν πως τα παιδιά όσο και το αυτοκίνητο με τα κλειδιά, έλειπαν…

Η αστυνομία έκλεισε την υπόθεση και δεν απέδωσε κατηγορίες στους γονείς. Ο εκπρόσωπος δήλωσε πως μίλησαν με τους γονείς και πως είναι σίγουρος πως από εδώ και στο εξής οι γονείς θα προσέχουν τα παιδιά τους, αλλά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους…

πηγή: newsbomb.gr