Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 1-2-3-4

Το Ναυάγιο - Επεισόδιο 1-2-3-4
Το Ναυάγιο – Δείτε το επεισόδιο 1-2-3-4, όπως θα προβληθούν από την συχνότητα του Mega.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 1

Στο νησί των Κυθήρων, η Ειρήνη και ο Απόστολος, ένα ζευγάρι με πάθος για τα αρώματα, λαμβάνουν μια πολυπόθητη απάντηση από μια κορυφαία γαλλική εταιρεία αρωματοποιίας. Κρατώντας στις βαλίτσες τους το δικό τους δημιούργημα και φέροντας ελπίδες στην καρδιά τους, αποφασίζουν να κατακτήσουν το όνειρό τους.

Ωστόσο, μια σημαντική πρόκληση παρουσιάζεται: δεν υπάρχει διαθέσιμο μέσο μεταφοράς από το νησί τους, ούτε αεροπλάνο ούτε πλοίο. Έτσι, καταφέρνουν να πείσουν τον καπετάνιο Στελή να τους πάει με το καΐκι του στην Κρήτη. Από εκεί, σχεδιάζουν να ταξιδέψουν με το πλοίο Φοίνιξ προς τον Πειραιά, με στόχο να προλάβουν την πτήση τους προς τη Γαλλία, όπου τα όνειρά τους ίσως γίνουν πραγματικότητα.

Προβολή εδώ

 

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 2

Οι φοιτητές Μάκης και Λίνα συναντιούνται κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με πλοίο και αναπτύσσουν έναν ιδιαίτερο δεσμό. Αγνοούν, ωστόσο, ότι οι οικογένειές τους είναι δεμένες με μια χρεοκοπία. Η Λίνα βρίσκεται σε αντίθεση με τον πατέρα της όταν αυτός ανακαλύπτει το όνειρό της να γίνει ηθοποιός, απαγορεύοντάς της να επιστρέψει στην Αθήνα.

Από την άλλη πλευρά, ο Μάκης και η παρέα του συμμετέχουν σε μια “απαγωγή” μιας νεαρής κοπέλας που επιθυμεί να παντρευτεί τον αγαπημένο της. Ο Πέτρος, γιος του ιερέα που τελεί τον γάμο, εμπλέκεται σε μια σύγκρουση με τον Γιάννη. Η κατάσταση κλιμακώνεται, ένα όπλο εκπυρσοκροτεί και η ζωή κάποιου τερματίζεται απότομα.

Προβολή εδώ

 

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 3

Η μητέρα του Πέτρου, αφού πληροφορείται για τον θάνατο του Γιάννη, προσπαθεί να προστατέψει τον γιο της, πείθοντάς τον να μην αποκαλύψει την αλήθεια. Από την άλλη, η Λίνα σχεδιάζει να δραπετεύσει από το πατρικό της για να κατευθυνθεί προς την Αθήνα και να ακολουθήσει τα όνειρά της στην υποκριτική.

Ο Μάκης, παρότι γνωρίζει για τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειάς του, δεν είναι ενήμερος για το χρέος προς τον πατέρα της Λίνας. Εν τω μεταξύ, στα Χανιά έρχονται ο Βασίλης και η Ασημίνα, ένα ζευγάρι με ένα βαρύ μυστικό που απειλεί να αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί.

Ταυτόχρονα, η Ειρήνη και ο Απόστολος καταφθάνουν στα Χανιά, έχοντας αποφύγει μια επικίνδυνη θαλάσσια καταιγίδα. Είναι βέβαιοι ότι το επόμενο στάδιο του ταξιδιού τους προς τον Πειραιά με το πλοίο “Φοίνιξ” θα είναι ήρεμο. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν ότι το πεπρωμένο έχει διαφορετικά σχέδια για εκείνους και για τους υπόλοιπους επιβάτες του πλοίου, που παραμένουν αγνοούμενοι για τις επικείμενες περιπέτειες.

Προβολή εδώ

 

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 4

Ο Ιπποκράτης αντιμετωπίζει την Ευγενία, η οποία αναζητά την αδελφή της, αλλά αποφασίζει να μην την βοηθήσει, απομακρύνοντάς την από το σπίτι του. Ο Πέτρος, πνιγμένος στις τύψεις, επιθυμεί να αποκαλύψει τον φόνο στον πατέρα του, ενώ η Λαμπρινή και ο Σταμάτης προσπαθούν να τον πείσουν να εγκαταλείψει την Κρήτη για να σωθεί.

Η Λίνα, αποφασισμένη να κυνηγήσει τα όνειρά της, καταφεύγει στην απόδραση από το σπίτι της και αγοράζει εισιτήριο για τον Πειραιά. Ο Απόστολος προετοιμάζει μια έκπληξη για την Ειρήνη, αγνοώντας ότι ο Αντώνης έχει παρόμοια σχέδια. Η υποψία ότι η Στέλλα είναι έγκυος προβληματίζει τον Κυριάκο και τον οδηγεί σε μια βιαστική απόφαση. Ο Στελής αποχαιρετά την κόρη του, ενώ ταυτόχρονα ο Βλάσσης και η Μαρία λένε αντίο στον γιο τους.

Ο καπετάνιος του “Φοίνιξ” παραβλέπει τις προειδοποιήσεις για τον καιρό και αποφασίζει να σαλπάρει προς Πειραιά. Οι επιβάτες αρχίζουν να επιβιβάζονται, αγνοώντας τον κίνδυνο που τους περιμένει. Το “Φοίνιξ” είναι έτοιμο να αναχωρήσει για το μοιραίο του ταξίδι, το οποίο, ωστόσο, δεν θα καταλήξει ποτέ στον προορισμό του…

Προβολή εδώ

 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδας της σειράς, εδώ.