Το Ναυάγιο – Επεισόδιo 8 – 9 – 10

Το Ναυάγιο - Επεισόδιo 8 - 9 - 10

Το Ναυάγιο – Επεισόδιo 8

Όταν η πόρτα του γκαράζ του Φοίνιξ σπάει, το εσωτερικό του πλοίου αρχίζει να πλημμυρίζει. Ο Μιχάλης κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αντιμετωπίσει την κρίση, αλλά ο καπετάνιος δεν φαίνεται να τον υποστηρίζει. Η Ειρήνη αντιλαμβάνεται ότι οι χειρότεροι φόβοι της γίνονται πραγματικότητα, ενώ ο Πέτρος συνειδητοποιεί ότι τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο χωριό του ήταν μόνο η αρχή.

Η Λίνα αναζητά τον χαμένο σκύλο της, ο Μάκης προσπαθεί να ελευθερώσει τους φίλους του από μια κλειδωμένη καμπίνα, και ο Άγγελος βρίσκεται μπροστά σε μια δύσκολη απόφαση σχετικά με τους δύο κρατούμενους που συνοδεύει.

Προβολή επεισοδίου: εδώ 

 

Το Ναυάγιο – Επεισόδιo 9

Το πλοίο βυθίζεται με αλαργινό ρυθμό. Μέσα στην έντονη καταιγίδα, το μικρό σκάφος του Ιπποκράτη κατευθύνεται προς τη θέση του δυστυχήματος. Ο χαμός επικρατεί στο πλοίο, με τους επιβάτες να προσπαθούν να επιβιώσουν, ενώ μόνο λίγες σωστικές βάρκες καταφέρνουν να κατεβούν στο κύμα.

Η Λίνα βρίσκει μια θέση σε μία από αυτές, αλλά χάνει την επαφή με τον Ηρακλή. Η Ειρήνη και ο Απόστολος βρίσκονται στα ανοιχτά νερά. Καθώς το Φοίνιξ βυθίζεται, η είδηση της τραγωδίας φτάνει στα Χανιά, προκαλώντας σοκ.

Προβολή επεισοδίου: εδώ 

 

Το Ναυάγιο – Επεισόδιo 10

Ο Ιπποκράτης, με αταίριαστο θάρρος, βουτάει στα κρύα νερά και καταφέρνει να σώσει την Ειρήνη, η οποία επανέρχεται στις αισθήσεις της στην αγκαλιά του. Ο Πέτρος, με τις δυνάμεις του στο τέλος, ανασύρεται από τη θάλασσα και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μαζί με τους λίγους που κατάφεραν να επιβιώσουν από την τραγωδία.

Η είδηση του ναυαγίου σκορπίζεται σαν φωτιά, φτάνοντας στα Χανιά, στον τόπο καταγωγής του Πέτρου στα Κύθηρα, αλλά και στη Στέλλα. Εν τω μεταξύ, ο ιδιοκτήτης του πλοίου και ο δικηγόρος του προσπαθούν να διαφύγουν από τις ευθύνες τους, αναζητώντας τρόπους να αποφύγουν τις νομικές συνέπειες.

Προβολή επεισοδίου: εδώ 

 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ.