Ο άνθρωπος που ζει 45 χρόνια στο νοσοκομείο και έχει καταφέρει το ακατόρθωτο

Ο άνθρωπος που ζει 45 χρόνια στο νοσοκομείο και έχει καταφέρει το ακατόρθωτο

Η ιστορία ενός
ανθρώπου που έχει περάσει όλη του την
ζωή στο νοσοκομείο. Το πάθος του για ζωή
και η δύναμη ψυχής.

Ονομάζεται Πάουλο Ενρίκε Ματσάδο και είναι από την Βραζιλία. Όταν ήταν μωρό αρρώστησε από πολιομυελίτιδα, έτσι έμεινε ανάπηρος και αναγκασμένος να ζει με σύστημα αναπνευστικής υποστήριξης. Κατάφερε παρόλο την αναπηρία του να σπουδάσει γραφιστική υπολογιστών και τώρα ετοιμάζει την δική του τηλεοπτική σειρά.

Η μητέρα του πέθανε λίγο μετά την γέννηση του και καθώς δεν μπορούσε να έχει μια φυσιολογική ζωή όπως τα άλλα παιδιά, άρχισε να εξασκεί την φαντασία του. Στον ίδιο θάλαμο εδώ και χρόνια “ συγκατοικεί” με την Ελιάνα, η οποία πλέων είναι κάτι παραπάνω από αδερφή του.

Ο ίδιος έχει βγει από το νοσοκομείο μόνο 50 φορές και αυτό γιατί υπάρχει κίνδυνος να υποστεί κάποια λοίμωξη. Πρωτοείδε την θάλασσα όταν ήταν 32 χρονών και αυτό ήταν που του έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση. Λόγο το ότι το σπίτι τους είναι το δωμάτιο του νοσοκομείου, τους έχει επιτραπεί να το διακοσμούν με ότι αντικείμενο θέλουν, εξού και ο υπολογιστής.

Φέτος κατάφερε να συγκεντρώσει 65.000 δολάρια σε μια εκστρατεία. Με τα χρήματα αυτά θα δημιουργήσει την δική του ταινία κινούμενων σχεδίων.