9 μήνες – Επεισόδια 1-2-3-4-5

9 μήνες - Επεισόδια 1-2-3-4-5

9 μήνες – Επεισόδια 1-2-3-4-5

9 μήνες, επεισόδιο 1. Η Δάφνη η οποία είναι αστυνομικός της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος φτάνει στα ίχνη μιας υπόθεσης τοκογλυφίας και κάνει την πρώτη σύλληψη της. Ο Πέτρος, ο πατέρας της, ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε χαίρεται για την κόρη του, αλλά στο βάθος της καρδιάς του φοβάται μήπως βρει την αληθινή της μητέρα. Ο Κυριάκος τσακώνεται άσχημα με τη Μαρίνα και αφορμή είναι η Άντρη. Ο Μάνος δεν είναι καλά στην υγεία του καθώς κάνει συνεχώς εμετούς και η Κάτια ανησυχεί πολύ για αυτόν.

Η Δάφνη έχει γενέθλια και η Εύα της οργανώνει ένα πάρτι – έκπληξη. Η Κρίστη φοβάται πως οι γονείς της θα χωρίσουν και η Έλσα την παρηγορεί. Η Άννα ζητά από τον Φάνη να μαζέψει τα πράγματα του και να φύγει από το σπίτι. Ο Μάριος κάνει έκπληξη στα γενέθλια της Δάφνης και έτσι της δείχνει για ακόμα μια φορά τα αισθήματα του για αυτήν. Ο γιατρός λέει στο Μάνο πως πρέπει να κάνει κάποιες εξετάσεις, αλλά αυτός αρνείται καθώς δεν θέλει να αφήσει στα μισά την παράσταση που ανεβάζει. Η Μάρθα στενοχωρημένη λέει στη Δάφνη πως η μητέρα της την έχει αφήσει. Ο Άλκης και η Κρίστη περνούν μαζί όμορφες στιγμές, αλλά τους πιάνει στα «πράσα» η μητέρα του και αυτή τρέχοντας φεύγει από το σπίτι. Η παράσταση πραγματοποιείται, αλλά στο τέλος ο Μάνος πέφτει κάτω λιπόθυμος.

9 μήνες, επεισόδιο 2. Ο Μάνος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η Κάτια δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του. Ο Φάνης και η Άννα προσπαθούν να βρουν την Κρίστη, αλλά αυτή βρίσκεται στην αγκαλιά του Άλκη. Η Δάφνη προσπαθεί να ανακαλύψει μάταια όμως ποιος της έστειλε το μήνυμα. Ο Φάνης πάει στον Πέτρο και του ζητά χρήματα, αλλά αυτός αρνείται να του δώσει διώχνοντας τον. Ο Μάνος ενημερώνεται από τον γιατρό πως πάσχει από κύρωση του ύπατος και χρειάζεται μόσχευμα. Ο Μάνος αποφασίζει να μην πει τίποτα στη γυναίκα του για την αρρώστια.

Ο Φάνης λέει στην Κρίστη πως θέλει να χωρίσει με την μητέρα της, μην δίνοντας σημασία πως η μικρή κάνει συνέχεια εμετούς. Η Εύα δίνει κρυφά από τον Πέτρο χρήματα στην Άννα. Ο Μάριος σε ένα ρομαντικό δείπνο- έκπληξη κάνει πρόταση γάμου στη Δάφνη.

Επεισόδιο 3. Ο Μάνος είναι πολύ στενοχωρημένος με την σοβαρή ασθένεια την οποία πάσχει. Είναι σε άσχημη κατάσταση γιατί είναι βέβαιο πως δεν υπάρχει κάποιος δότης, ο οποίος θα του σώσει τη ζωή. Ο Χρήστος τον πιάνει και του θυμίζει πως πριν πολλά χρόνια είχε γίνει δότης σπέρματος και του ζητά να ψάξει να βρει μήπως έχει έρθει στον κόσμο το δικό του παιδί. Η Δάφνη κοιτάζοντας κάποια φωτογραφία έρχεται όλο και πιο κοντά στον εντοπισμό της βιολογικής της μητέρας. Η Μαρίνα η οποία είναι εγκλωβισμένη μέσα σε ένα σπίτι, αποφασίζει να βγει έξω και να βρει δουλειά.

Η Κρίστη λέει πως η μητέρα της φταίει που χώρισε με τον πατέρα της. Έτσι η κόρη έρχεται σε ρήξη με την μητέρα, γεγονός που την οδηγεί συνεχώς στην αγκαλιά του Άλκη, χωρίς μάλιστα να γνωρίζει πως ο Άλκης θα φύγει στο εξωτερικό, έπειτα από επιθυμία των γωνιών του!

Επεισόδιο 4. Ο Μάνος μαθαίνει πως έχει έρθει το παιδί του στον κόσμο και χαίρεται πολύ, ωστόσο ο Χρήστος επεμβαίνει και τον προσγειώνει λέγοντας του πως ίσως και να μην βρει ποτέ το παιδί του. Η Έλσα ζητά από την Κρίστη να πάει στον γιατρό για τους συχνούς εμετούς που κάνει. Η Κρίστη φοβάται πως ίσως οι γονείς του Άλκη τους χωρίσουν. Ο Φάνης λέει στην Κρίστη πως φεύγει για την Αγγλία. Ο πατέρας του Άλκη τον απειλεί πως εάν δεν χωρίσει την Κρίστη θα τον στείλει για σπουδές στο εξωτερικό. Ο Μάνος πηγαίνει σε κάποιον χάκερ, ο οποίος θα ψάξει να βρει το παιδί του!

Επεισόδιο 5. Η Μαρίνα βρίσκει δουλειά σε μια φαρμακευτική εταιρεία, όμως οι προσωπικές σχέσεις με την οικογένεια της, την κάνουν συνεχώς να βιώνει μεγάλα διλλήματα. Η Δάφνη χαίρετε που ο Ανδρέας έφυγε για την Αθήνα, καθώς έχει καταλάβει πως αυτός ασκεί μεγάλη γοητεία πάνω της. Ο Ανδρέας όμως πριν φύγει για την Αθήνα, συναντιέται με τον Πέτρο. Η Κρίστη νιώθει συνεχώς όλο και πιο άσχημα και αποφασίζει να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Ο χάκερ βρήκε τα στοιχεία τη γυναίκας που γέννησε το παιδί του Μάνου. Αυτός αναστατώνεται με τα νέα και αποφασίζει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Κύπρο. Ένα ταξίδι που θα κρύψει από την Κάτια.