9 μήνες – Επεισόδιο 11-12-13-14-15

9 μήνες - Επεισόδια 11-12-13-14-15

9 μήνες, επεισόδιο 11

Συναρπαστικές οι εξελίξεις καθώς βλέπουμε τον Κυριάκο να προσπαθεί να πλησιάσει τη Μαρίνα , χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα. Ο Μάνος έχει γίνει έξω φρενών με τη γυναίκα του η οποία έφτασε μέχρι την Κύπρο. Η Κρίστη φοβάται πολύ για την απόφαση που πήρε να μην κρατήσει το παιδί, αλλά η Έλσα της λέει πως σε αυτή την τρυφερή ηλικία που αυτή βρίσκεται, δεν έχει άλλη λύση. Η Δάφνη από την άλλη μεριά βρίσκεται σε ένα σχολείο όπου μιλά με τα παιδιά για τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο. Εκεί η Κρίστη πέφτει κάτω λιπόθυμη. Η Μάρθα θα πάει να μιλήσει με την κοπέλα, αλλά αυτή φαίνεται σαν να μην έχει επαφή με το περιβάλλον. Ο Μάνος τυχαία συναντά τη Μαρίνα και κοιτάζονται βγάζοντας το βλέμμα τους «σπίθες». Η Δάφνη μεταφέρει την Κρίστη στο νοσοκομείο, ενώ ενημερώνεται και ο Άλκης για το περιστατικό, ο οποίος μέσα στην αγωνία του τρέχει με το αυτοκίνητο και τον πιάνει η αστυνομία. Η Άννα μαθαίνει από τους γιατρούς πως η Κρίστη είναι έγκυος.

9 μήνες, επεισόδιο 12

Ο γιατρός εξηγεί στην Άννα πως η Κρίστη λόγω ανατομίας δεν μπορεί να κάνει κακό στο παιδί. Η Αμαλία φτάνει στο αστυνομικό τμήμα όπου είναι ο Άλκης, ο οποίος της λέει πως η Κρίστη βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η Κάτια θα πει στον Μάνο πως νιώθει μόνη, ενώ η κατάσταση αυτού επιδεινώνεται χωρίς ακόμα να έχει βρει μια λύση. Η Έλσα ενημερώνει τον Άλκη πως έχουν τα πράγματα με την εγκυμοσύνη της Κρίστη. Πως τώρα ο Άλκης μπορεί να πάει σπίτι του και να πει τι συμβαίνει στη μητέρα του; Η Μαρίνα και Εύα αποφασίζουν να σταθούν στην Άννα. Ο Άλκης συζήτα με την Κρίστη πως όλα θα πάνε καλά, αφού πρώτα δεν κρατήσει το παιδί. Αυτή όμως έχει άλλη γνώμη. Δεν θέλει να κάνει κακό στο παιδί που κουβαλά. Η Δάφνη ξεχνά το γεύμα που είχε κανονίσει με τον Μάριο και αυτός θυμώνει καθώς αντιλαμβάνεται πως η Δάφνη τον παραμελεί. Η Εύα βλέπει ένα άσχημο όνειρο. Η Έλσα θα συναντήσει τυχαία την Κάτια, η οποία της λέει πως είναι η γυναίκα του Μάνου. Αυτός απελπίζεται και αμέσως τηλεφωνεί στην Μάρθα.

9 μήνες, επεισόδιο 13

Η κατάσταση της υγείας του Μάνου επιδεινώνεται και αυτός κάνει προσπάθειες ώστε να καταφέρει να πάει στο ραντεβού που έχει κανονίσει με την Έλσα. Αυτή αποφασίζει τότε να πάει στο ξενοδοχείο, αλλά εκεί είναι η Κάτια η οποία προσπαθεί να της αποσπάσει πληροφορίες σχετικά με τη σχέση που έχει με τον άντρα της. Οι γονείς του Άλκη είναι έξαλλη που η Κρίστη είναι έγκυος και σχεδιάζουν ταξίδι ώστε να απομακρύνουν τους δυο νέους. Η Κρίστη πλέον βλέπει τη μητέρα της ως μοναδικό σύμμαχο στο θέμα που αντιμετωπίζει. Ο Κυριακός ενημερώνεται πως η μάνα του είναι βαριά άρρωστη και αποφασίζει να πάει σπίτι, αλλά όλο αυτό είναι δουλειά της Άντρη. Ο Γρηγορίου κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και ο Πέτρος φοβάται για την έκβαση της υπόθεσης της τοκογλυφίας.

9 μήνες, επεισόδιο 14

Η Άννα θα πει στην Κρίστη πως παλιότερα και αυτή ήταν έγκυος αλλά αναγκάστηκε να μην κρατήσει το παιδί. Έτσι η Κρίστη πείθεται λέγοντας της επίσης πως ακόμα και μετά από αυτό δεν θα χωρίσει από τον Άλκη. Η Δάφνη βλέπει νεκρό τον Γρηγορίου και καταρρέει. Η Κάτια ζηλεύει την Έλσα και του κάνει απίστευτες σκηνές. Τότε αυτός αναγκάζεται να της πει πως είναι παιδί του. Η Μαρίνα πείθεται από τον άντρα της να επιστρέψει η κόρη τους στο σπίτι. Ο Μάριος φτάνει στο σπίτι του Πέτρου για να παρηγορήσει και αυτός την Δάφνη και έτσι βλέπουμε τους δυο άντρες να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο. Η Άντρη επιστρέφει σπίτι και κάνει πως έχει μετανιώσει, αλλά έχει άλλα πίσω από το μυαλό της. Η Κρίστη αρχίζει να καταλαβαίνει πως η Έλσα αγαπά τον Μάνο και κάνει τα πάντα ώστε να την κρατήσει μακριά του. Ο Μάριος συναντά τον Ανδρέα με την Δάφνη και γίνεται έξαλλος.

9 μήνες, επεισόδιο 15

Η Έλσα καλεί τον Μάνο για καφέ αλλά αυτός προσπαθεί να την αποφύγει καθώς νιώθει άσχημα. Η Κάτια ακόμα ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας του Μάνου. Ο Ανδρέας και η Δάφνη συναντούν και τότε ο Μάριος πηγαίνει και κάθεται στο ίδιο τραπέζι για να δείξει πως αυτή είναι η κοπέλα του. Ο Άλκης φεύγει από την εκδρομή και πηγαίνει στο σπίτι της Κρίστη κάνοντας έξαλλη τη μητέρα του. Η αστυνομία απομακρύνει τη Δάφνη από την υπόθεση τοκογλυφίας, ενώ αυτή ζητά τη βοήθεια του Νικ σχετικά με αυτό το θέμα.