9 μήνες – Επεισόδιο 16-17-18-19-20

9 μήνες - Επεισόδιο 16-17-18-19-20

9 μήνες, επεισόδιο 16

Η Άντρη παρακολουθεί τον Μάνο που συναντιέται κρυφά με την Μαρίνα και αρχίζει να σκέφτεται διάφορα. Ο Μάνος καταβάλει μεγάλες προσπάθειες ώστε να πείσει τη Μαρίνα πως η σχέση που έχει με την Έλσα είναι μόνο φιλική. Η Κρίστη λόγω ανατομίας κινδυνεύει να χάσει την ίδια της τη ζωή, εάν αποφασίσει πως δεν θέλει να κρατήσει το παιδί. Η Άννα δεν ξέρει πως να χειριστεί την όλη κατάσταση, αλλά η Κρίστη είναι χαρούμενη καθώς θέλει να κρατήσει το παιδί της. Η Δάφνη ζητά τη βοήθεια του Νικ για την έρευνα που κάνει, αλλά και πάλι δεν βρίσκει κάτι. Ο Πέτρος συναντά τη Μάρθα καθώς πιστεύει πως αυτή ίσως πείσει την Δάφνη να αφήσει τη δουλειά της. Η Μάρθα όμως αρνείται να τον βοηθήσει και αυτός τώρα θα πρέπει να τα κάνει όλα μόνος του. Η Έλσα μέρα με τη μέρα αγαπάει όλο και πιο πολύ τον Μάνο, αλλά όχι πατρικά. Τον θέλει για άντρα της! Αυτός όμως κάνει τα πάντα για να της δείξει πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό να συμβεί. Αυτή όμως άλλα πιστεύει!

9 μήνες – Επεισόδιο 17

Η Άννα βρίσκετε σε κρίση με την εγκυμοσύνη της μικρής Κρίστη καθώς πιστεύει πως δεν μπορούν να αναλάβουν αυτό το δύσκολο έργο. Ο Μάνος δέχεται να συμμετέχει σε μια διαφημιστική καμπάνια. Ο Άλκης φεύγει από το σπίτι του, αφού πρώτα τσακωθεί με την μάνα του για την συμπεριφορά που είχαν απέναντι στην Κρίστη. Η Έλσα είναι ανήσυχη για ότι συμβαίνει στην Κρίστη. Η Αμαλία όμως με την Άννα έχουν πάρει τις τελικές αποφάσεις. Η Αμαλία αποφασίζει να βοηθήσει οικονομικά την κοπέλα, αλλά δεν θα δεχτεί ποτέ να παντρευτεί τον Άλκη. Ο Άλκης μένει κοντά στην Κρίστη, καθώς αυτή τον συγχωρεί, αλλά αρνείται να παντρευτεί την κοπέλα.

9 μήνες – Επεισόδιο 18

Ο Μάριος στέκεται βράχος στο πλευρό της Δάφνης η οποία ψάχνει στοιχεία σχετικά με το κύκλωμα τοκογλυφίας. Η Έλσα μαθαίνει από τον ίδιο τον Μάνο πως έχει σχέση με την Κάτια και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Αμαλία λέει στον Δημήτρη να μην πιέζει τόσο πολύ τον γιο τους, καθώς αυτός θα στραφεί στην Κρίστη. Η Κρίστη πηγαίνει στο σπίτι του Αλκή και λέει στους γονείς του να την πάνε να την εξετάσει όποιος γυναικολόγος αυτοί θέλουν, για να μην νομίζουν ότι η μικρή τους κοροϊδεύει με την εγκυμοσύνη. Η Κάτια ζητά χρήματα από την Εύα και όπως φαίνεται η συνεργασία διαλύεται.

9 μήνες – Επεισόδιο 19

Η Δάφνη τσακώνεται άσχημα με τον Πέτρο και την στάση που αυτός κράτησε καθώς η Δάφνη αρνήθηκε να πάει στο σεμινάριο στο εξωτερικό. Μια νέα σελίδα γράφεται για τη σχέση τους. Ο Μάνος πηγαίνει στην Εύα και προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση που δημιούργησε η Κάτια σχετικά με το διαφημιστικό. Εκεί θα συναντήσει και την Μαρίνα. Η Μάρθα λέει στον Μάνο να μιλήσει με την μητέρα της Έλσας ώστε να πάψει αυτή να τον βλέπει με …άλλο ενδιαφέρον.

9 μήνες – Επεισόδιο 20

Ο Πέτρος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς πιστεύει πως η Δάφνη βρίσκεται κοντά στο να ανακαλύψει τη μητέρα της. Η Άννα λέει στην Κρίστη πως ο Άλκης πρέπει να την παντρευτεί πριν αυτή φέρει στον κόσμο το παιδί τους. Αυτή το λέει στον Άλκη, αλλά αυτός είναι διστακτικός. Η Έλσα κάνει προσπάθειες να πλησιάσει με περίεργο τρόπο τον Μάνο, όπου τον βλέπουμε να ξεκαθαρίζει την κατάσταση. Η Αμαλία λέει στον Άλκη πως εάν δεν γίνει εξέταση DNA δεν θα γίνει κανένας γάμος.