9 μήνες – Επεισόδιο 21-22-23-24-25

9 μήνες - Επεισόδιο 21-22-23-24-25

9 μήνες – επεισόδιο 21

Η Μαρίνα και ο Μάνος έρχονται πιο κοντά, ενώ αυτή τον βοηθά στο να βρει σπίτι. Τα συναισθήματα που νιώθουν ο ένας για τον άλλον είναι πολύ έντονα. Ο Αντρέας γίνεται ο νέος διοικητής στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ο Μάριος ζηλεύει τον Αντωνόπουλο. Η Αμαλία λέει στην Άννα πως αμφιβάλει πως το παιδί της Κρίστη είναι του γιου της. Ο Άλκης θυμώνει με αυτό που έκανε η μάνα του και σχεδιάζει κρυφά από όλους να παντρευτεί την Κρίστη η οποία είναι χαρούμενη.

9 μήνες – επεισόδιο 22

Ο Άλκης ετοιμάζεται για τον γάμο και ζητά από τον κολλητό του φίλο να γίνει ο κουμπάρος. Η Ελσα και η Κρίστη ετοιμάζονται και αυτοί για τον γάμο, ενώ η Ελσα ζητά να είναι καλεσμένος στο γάμο και ο Μάνος. Η Δάφνη φιλοξένει τον Νικ ώστε να τον προσέχει για κάποιο διάστημα. Ο Πατέρας του Αλκη ζητά να μάθει που και πότε θα γίνει ο γάμος.

9 μήνες – επεισόδιο 23

Η Μαρίνα αποφασίζει να αφήσει τη δουλειά, ενώ δεν μπορεί να διαχωριστεί αυτά που νιώθει για τον Μάνο. Η Δάφνη νιώθει πολύ άσχημα με αυτό που συνέβη με τον Ανδρέα. Ο γάμος είναι έτοιμος να ξεκινήσει, κανείς όμως δεν γνωρίζει το σχέδιο που έχουν ετοιμάσει οι γονείς του Αλκη.

9 μήνες – επεισόδιο 24

Ο Μάριος δεν θέλει που η Δάφνη κάλεσε για φαγητό τον Αντρέα. Ο γιατρός λέει στην Κρίστη προσέχει καθώς δεν έχει καλή εγκυμοσύνη. Ο Αλκης ζητά από την Κρίστη να αναβάλουν τον γάμο, αλλά αυτή αρνείται κατηγορηματικά. Η Ελσα ονειρεύεται τη στιγμή που θα γίνει ζευγάρι με τον Μάνο.

9 μήνες – επεισόδιο 25

Η έλσα εντυπωσιάζεται με το σπίτι του Μάνου, αλλά αυτός δεν θέλει που η κοπέλα βρίσκεται εκεί. Ο πατέρας του Αλκη σχεδιάζει την καταστροφή του γάμου. Ο Αντρέας , η Δάφνη και ο Μάριος βγαίνουν μαζί και ο Αντρέας μονοπωλεί το ενδιαφέρον, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον Μάριο.