9 μήνες – Επεισόδιο 6-7-8-9-10

9 μήνες - Επεισόδια 6-7-8-9-10

9 μήνες – Επεισόδια 6-7-8-9-10

9 μήνες, επεισόδιο 6. Ο Μάνος λέει στον Χρήστο πως θα ταξιδέψει μέχρι την Κύπρο για να βρει τη γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί του. Η Δάφνη από την άλλη μεριά κάνει τα πάντα για να βρει τη μητέρα της, αλλά η Μάρθα της λέει πως άδικα κουράζεται. Ο Κυριάκος είναι νευριασμένος που η γυναίκα του βρήκε δουλειά. Η Δάφνη είναι απογοητευμένη καθώς δεν μπορεί να βρει με τίποτα τη μητέρα της. Ο Μάνος φτάνει στην Κύπρο και η γυναίκα του η Κάτια ζητά εξηγήσεις από το Χρήστο για το μυστικό ταξίδι του άντρα της. Η Κρίστη νομίζει πως είναι έγκυος και ζητά από την Έλσα να της συμπαρασταθεί. Η Δάφνη καταρρέει στην αγκαλιά του Μάριου. Το τεστ εγκυμοσύνης βγαίνει θετικό αλλά αυτή δεν θέλει να πάει και να κάνει κακό στο παιδί της. Η Άντρη διαγράφει τη δουλειά της Μαρίνας από τον υπολογιστή. Η Μαρίνα όταν το διαπιστώνει φεύγει από το γραφείο κλαίγοντας, ενώ ο Μάνος είναι εκεί και την παρακολουθεί.

9 μήνες, επεισόδιο 7. Η Δάφνη λέει στον πατέρας της πως δέχεται απειλητικά μηνύματα και αυτός κάνει τα πάντα για να την αποπροσανατολίσει. Η Μαρίνα καταλαβαίνει πως η Άντρη της έχει σβήσει τα αρχεία. Ανάμικτα συναισθήματα δημιουργούνται με την Μαρίνα να μην ξέρει εάν θα πρέπει να συνεχίσει ή όχι τη δουλειά. Ο Αντρέας κάνει τα πάντα για να έρθει κοντά στη Δάφνη, ενώ αυτή δεν μπορεί να σταματήσει να τον σκέφτεται. Η Κρίστη και ο Άλκης είναι ανάστατοι με το θέμα της εγκυμοσύνης. Αυτός δεν δέχεται το παιδί και αυτή δεν θέλει να κάνει κακό στο παιδί της. Η Έλσα συναντά τυχαία τον Μάνο στην Κύπρο και χαίρετε γιατί είναι θαυμάστρια του. Αυτός χάνει όμως τη γη κάτω από τα πόδια του όταν μαθαίνει ποια είναι αυτή η γυναίκα.

9 μήνες, επεισόδιο 8. Η Άννα βρίσκει το τεστ εγκυμοσύνης και ζητά τώρα εξηγήσεις από την Κρίστη. Εκείνη πανικόβλητη λέει πως το τεστ είναι της Έλσας. Η Δάφνη αποκαλύπτει στον Μάριο πως θα σταματήσει να ψάχνει τη μητέρα της, ενώ αυτός της δείνει τα κλειδιά του σπιτιού του για να συγκατοικήσουν. Η Μαρίνα στέλνει την Άντρη στην Πάφο και ο Κυριάκος έξαλλος μαζί της την χαστουκίζει και αυτή φεύγει από το σπίτι. Ο Μάνος περνά πολύ καιρό με την Έλσα καθώς θέλει να την γνωρίσει. Η Μαρίνα μένει τώρα στο σπίτι της Εύας και βάζει μπροστά την αίτηση διαζυγίου. Η Δάφνη είναι έτοιμη να μαζέψει τα πράγματα της και να πάει να μείνει με τον Μάριο, αλλά ξαφνικά δέχεται ένα μήνυμα από τον Αντρέα.
Επεισόδιο 9. Ο Κυριάκος έχει μετανιώσει και ζητά συγγνώμη από την γυναίκα του λέγοντας πως το παιδί την έχει ανάγκη. Η Μαρίνα συγκινείται και αποφασίζει παρά τις αντίθετες απόψεις της Εύας να επιστρέψει πάλι πίσω. Η Κρίστη κάνει αιματολογικές εξετάσεις για να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη και αποκαλύπτει στην Έλσα πως αναγκάστηκε να πει ψέματα πως το τεστ ήταν δικό της. Η Άννα λέει στην Ευα πως η Έλσα είναι έγκυος. Η Κρίστη λέει και επίσημα στον Άλκη πως περιμένει το παιδί του, αλλά αυτός αντιδρά παράξενα.

Επεισόδιο 10. Η Εύα λέει στον Πέτρο πως η Δάφνη θέλει να ζήσει με τον Μάριο. Εκείνος θυμώνει μαζί της και προσπαθεί να την μεταπείσει. Η Κάτια φτάνει στην Κύπρο και ο Μάνος της κρύβει την αλήθεια. Εκείνη όμως ζηλεύει την Έλσα χωρίς να γνωρίζει πως είναι η κόρη του. Η Μαρίνα πνίγεται καθώς δεν μπορεί να καταλάβει την περίεργη αλλαγή του Κυριάκου. Ένα σήμα χτυπά στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος… πρόκειται για μια αυτοκτονία…