Έρωτας φυγάς – Τα επεισόδια της Β’ σεζόν

Έρωτας φυγάς - Τα επεισόδια της Β' σεζόν

Έρωτας Φυγάς – Δείτε όλα τα επεισόδια της Β ‘σεζόν που αναμένεται να προβληθούν από την συχνότητα του OPEN.

Περιγραφή όλων όσων θα δούμε την δεύτερη σεζόν της σειράς “Έρωτας Φυγάς“.

Στο επίκεντρο της τηλεοπτικής σειράς, η ηρωίδα Αλεξάνδρα περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς βρίσκεται σε κίνδυνο στο νοσοκομείο λόγω επικίνδυνης δηλητηρίασης. Οι φήμες που κυκλοφορούν υποστηρίζουν ότι μια μυστηριώδης γυναίκα, πιθανόν σταλμένη από τον Ιάσωνα, είναι υπεύθυνη για αυτό.

Όταν ο Ιάσωνας πληροφορείται για αυτές τις κατηγορίες, η αντίδρασή του είναι έντονη. Ωστόσο, με την εμφάνιση νέων περιστατικών δηλητηρίασης, η αλήθεια βγαίνει στο φως, αποδεικνύοντας την αθωότητα του Ιάσονα.

Η Μαργέτα, στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί την Αλεξάνδρα, αντιμετωπίζει τον Ιάσωνα, υπενθυμίζοντάς του τις ατέλειες του. Παρά την αρχική του αντίδραση, ο Ιάσωνας φαίνεται να αναγνωρίζει τα λάθη του και αποφασίζει να αναθεωρήσει την κατάθεσή του.

Ιάσωνα

Όταν η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο σπίτι, αντιλαμβάνεται ότι τα παιδιά της δεν είναι εκεί. Ο Ιάσωνας την προειδοποιεί για τις νέες συνθήκες που θα αντιμετωπίσει, υπονοώντας ότι τίποτα δεν θα είναι όπως πριν και πως θα αναλάβει τον ρόλο της υπηρέτριας.

Ο Ιάσωνας ταυτόχρονα αμφισβητεί την προσπάθεια αυτοκτονίας της Αλεξάνδρας και αναζητά απαντήσεις από τη βαλλιστική. Ανακαλύπτει ότι το όπλο ανήκε στον Μάρκο, αλλά πιστεύει ότι η Ευγενία είναι η πραγματική ένοχος. Όταν την αντιμετωπίζει, η Ευγενία παραμένει σιωπηλή, ενώ ο Ιάσωνας απειλεί τον Μάρκο.

Ο Στέφανος προτρέπει τον Μάρκο να προστατεύσει τη μητέρα του παιδιού του. Ο Μάρκος προσπαθεί να σταματήσει τον Ιάσωνα πριν καταθέσει στον εισαγγελέα, προσφέροντας μια συμφωνία. Αλλά την επόμενη μέρα, η Ευγενία συλλαμβάνεται.

Ο Μάρκος κατηγορεί τον Ιάσωνα για προδοσία, αλλά ο Ιάσωνας ισχυρίζεται ότι δεν είχε πει τίποτα. Στο γραφείο του εισαγγελέα, η Αλεξάνδρα καλείται να καταθέσει για την επίθεση. Αν και έχει την ευκαιρία να κατηγορήσει την Ευγενία, επιλέγει να προστατεύσει τη γυναίκα, λέγοντας ότι τραυματίστηκε από μόνη της.

Παρόλο που ο εισαγγελέας δεν την πιστεύει, αφήνει την Ευγενία ελεύθερη. Η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στη Μαργέτα ότι έκανε αυτή την επιλογή για τα παιδιά της. Εν τω μεταξύ, η θεία Νότα πιστεύει ότι η Αλεξάνδρα έκανε αυτή την πράξη για να εντυπωσιάσει, αλλά η Ευγενία έχει τις αμφιβολίες της.

Η Μαργέτα θέλει να εκδικηθεί τον γιο της

Η Μαργέτα θέλει να εκδικηθεί τον γιο της

Στη σειρά “Έρωτας Φυγάς“, οι επερχόμενες εξελίξεις προμηνύουν συναρπαστικά γεγονότα. Η Μαργέτα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ιάσωνα με έναν αναπάντεχο τρόπο.

Στον επερχόμενο κύκλο της σειράς, η σχέση μεταξύ Μαργέτας και Ιάσωνα θα φτάσει στα όρια της, με πολλές ανατροπές. Θα αποκαλυφθεί ότι ο Γιώργος Δεμερτζής είχε μυστική σχέση, γεγονός που γνώριζαν και οι δύο. Η επιστροφή αυτής της γυναίκας στη ζωή τους θα δημιουργήσει μεγάλες εντάσεις.

Η Μαργέτα, ανακαλύπτοντας τις κρυφές συναντήσεις του Ιάσωνα με την ερωμένη του πατέρα της, θα αντιδράσει έντονα. Η αντίδρασή της θα είναι έντονη, με απειλές και συνεπείες για τον Ιάσωνα.

Επιπλέον, η Μαργέτα αποφασίζει να ανανεώσει την εταιρεία της, αλλάζοντας το όνομα και αναλαμβάνοντας πλήρως τη διαχείριση. Σε μια κίνηση που φαίνεται να είναι τόσο αλτρουιστική όσο και εκδικητική, διανέμει τα ρούχα του αποβιώσαντα συζύγου της σε όσους τα χρειάζονται και αγοράζει ένα νέο σπίτι. Ωστόσο, η μεγαλύτερη ανατροπή είναι ότι σκοπεύει να κάνει τον Μάρκο μέτοχο της εταιρείας, προσφέροντας μια νέα δυναμική στην πλοκή της σειράς.

 

Έρωτας Φυγάς – Προβολή των επεισοδίων της Β’ σεζόν

Επεισόδιο-1-2-3-4-5 – Β Κύκλος

Επεισόδιο 6-7 – Β Κύκλος 

Επεισόδιο 8-9-10 – Β Κύκλος 

Επεισόδιο 12-13-14 – Β Κύκλος 

Επεισόδιο 20-21-22-23-24-25-26 – Β Κύκλος 

Διαβάστε περισσότερα για την σειρά,  εδώ.