Έρωτας Φυγάς – Επεισόδιο 8-9-10-11 – Κύκλος 2

Έρωτας Φυγάς - Επεισόδιο 8-9-10 - Κύκλος 2

Με αγωνία περιμένουμε να δούμε τα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς. Δείτε το Επεισόδιο 8-9-10 -11– Κύκλος 2.

 

Έρωτας Φυγάς – Επεισόδιο 8 και 9

Η απώλεια της Αθηνάς βυθίζει όλη την οικογένεια στη θλίψη. Έχει αφήσει ένα γράμμα για κάθε μέλος της οικογένειας, σαν ένα τελευταίο αποχαιρετιστήριο μήνυμα. Ο Μιχάλης ανακαλύπτει τα χάπια της κάτω από το μαξιλάρι της και συνειδητοποιεί ότι η γιαγιά είχε σχεδιάσει τον ίδιο της τον θάνατο. Ο Στέφανος, ενημερωμένος από τη Ρηνιώ, φτάνει για να παρηγορήσει την απαρηγόρητη Μαργέτα.

Ο Μάρκος, πληρώνοντας τον φύλακα, καταφέρνει να βγάλει την Αλεξάνδρα από τη φυλακή για λίγο, ώστε να μπορέσει να αποχαιρετήσει τη γιαγιά της.

Η Ευγενία, που βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, έχει αποφασίσει να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα με το παιδί της. Ο Μάρκος, λίγο πριν επιστρέψει την Αλεξάνδρα στη φυλακή, της κάνει μια τολμηρή πρόταση: να το σκάσουν και να ζήσουν μαζί, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα είναι κυνηγημένοι.

Ο Μάρκος προτείνει στην Αλεξάνδρα να το σκάσουν μαζί, αλλά εκείνη τον επιστρέφει στην πραγματικότητα, απορρίπτοντας την ιδέα. Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν ο Στέφανος τον ενημερώνει ότι η Ευγενία σχεδιάζει να φύγει με το παιδί τους. Ο Μάρκος την προλαβαίνει στο σταθμό και την πείθει να μείνει, προσπαθώντας να βρει έναν τρόπο να συνυπάρξει με εκείνη για το καλό του παιδιού τους.

Η οικογένεια Δεμερτζή προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζωή χωρίς τη γιαγιά Αθηνά, ενώ επενδυτές από την Αθήνα σχεδιάζουν να εξολοθρεύσουν όσους τους εμπόδισαν στις επιχειρηματικές τους φιλοδοξίες, με πρώτο στόχο τον Στέφανο.

Ο Ιάσωνας διατηρεί τα παιδιά της Αλεξάνδρας μακριά από εκείνη, προκαλώντας την απόγνωσή της. Η Μαργέτα προσπαθεί να τον πείσει να της αποκαλύψει πού βρίσκονται, αλλά εκείνος αρνείται να το κάνει, παραμένοντας ανένδοτος στην απόφασή του.

Προβολή επεισοδίου : εδώ

 

Έρωτας Φυγάς – Επεισόδιο 10

Η εξαφάνιση της Μαρίνας έχει προκαλέσει αναστάτωση σε όλο το Κιάρι, με τη Γεωργία να είναι ιδιαίτερα ανήσυχη, στο σημείο να χάνει τη ζωή της από την ένταση. Εν τω μεταξύ, η Ευγενία δυσπιστεί τον Μάκρο, παρά τις προσπάθειες της Νότας να την καθησυχάσει. Η Αλεξάνδρα, που έχει αρχίσει να διδάσκει τις συναπαντήσεις της, αντιμετωπίζει ένα απρόσμενο εμπόδιο όταν αρχίζει να αισθάνεται απότομους πόνους και καταλήγει στο νοσοκομείο με σοβαρή δηλητηρίαση.

Η κατάσταση κλιμακώνεται όταν η Νότα εισβάλλει στο δωμάτιο της Αλεξάνδρας, αποφασισμένη να της βάλει τέλος. Παράλληλα, ο Ιάσωνας κληρώνεται για κατάθεση ως ύποπτος για τη δηλητηρίαση της Αλεξάνδρας. Ανακαλύπτει ότι η Μαργέτα έχει στείλει φαγητό στην Αλεξάνδρα στη φυλακή, γεγονός που προκαλεί την τελική ρήξη μεταξύ τους.

Προβολή επεισοδίου : εδώ

 

Έρωτας Φυγάς – Επεισόδιο 11

Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο λόγω δηλητηρίασης, και το περίεργο είναι ότι κι άλλες κρατούμενες αρχίζουν να εμφανίζουν παρόμοια συμπτώματα. Αυτό προκαλεί φήμες ότι ο Ιάσωνας είναι πίσω από τη δηλητηρίαση. Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης αποκαλύπτει ότι η Ελπίδα είναι η πραγματική εγκέφαλος πίσω από τις κατηγορίες εναντίον της Νάντιας.

Η σχέση μεταξύ του Στέφανου και της Μαργέτας αρχίζει να βελτιώνεται, ενώ ο Νικόλας αποκαλύπτει στην Άννα ότι δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται για εκείνη. Η Ευγενία, παραδίδεται στις ενοχές της και λέει στη Νότα ότι θα ήθελε να δει την Αλεξάνδρα νεκρή.

Σε αυτό το κλίμα, η Νότα προχωρά σε μια εξαιρετικά τολμηρή κίνηση: εισβάλλει κρυφά στο δωμάτιο της Αλεξάνδρας, αποφασισμένη να τερματίσει τη ζωή της.

Προβολή επεισοδίου : εδώ

 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς και διαβάστε όλες τις εξελίξεις, εδώ.