Έρωτας Φυγάς – Επεισόδιο 1-2-3-4-5 – Κύκλος 2

Έρωτας Φυγάς - Επεισόδιο 1-2-3-4-5 - Κύκλος 2

Με αγωνία περιμένουμε απόψε τα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς. Δείτε το Επεισόδιο 1-2-3-4-5 – Κύκλος 2.

 

Έρωτας φυγάς – Επεισόδιο 1 και 2 – Κύκλος 2

τη σταματούν και παραδέχεται την ενέργειά της, χωρίς να εκφράσει τύψεις. Ο Ιάσωνας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η Μαργέτα, σε μια στιγμή αυτοκριτικής, παραδέχεται την ευθύνη της για τα γεγονότα, με τον Στέφανο να την υποστηρίζει. Ο Μάρκος μαθαίνει ότι αν ο Ιάσωνας χάσει τη ζωή του, η Αλεξάνδρα θα αντιμετωπίσει τις πιο σοβαρές συνέπειες. Εν τω μεταξύ, οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σώσουν.

Η Μαργέτα βιώνει στιγμές αγωνίας, με τον Στέφανο να είναι στο πλευρό της. Η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της φυλακής, με μια συγκρατούμενη να την απειλεί. Ο Στρατής και ο Νικόλας αποφασίζουν να πάρουν εκδίκηση για μια προηγούμενη επίθεση, ενώ ο Παύλος, μαθαίνοντας την κατάσταση του Ιάσωνα, σχεδιάζει μια τελική κίνηση.

 

Προβολή επεισοδίου: εδώ 

 

Έρωτας φυγάς – Επεισόδιο 3 – Κύκλος 2

Ο Μάρκος ανακοινώνει στην Ευγενία την απόφασή του για διαζύγιο, πράγμα που την βυθίζει σε βαθύτερη κατάθλιψη. Ο Στέφανος και η Νότα, ανησυχώντας για την ψυχική της κατάσταση και τον κίνδυνο που μπορεί να αντιμετωπίσει το παιδί της, προσπαθούν να πείσουν τον Μάρκο να αναθεωρήσει. Ωστόσο, ο Μάρκος είναι απορροφημένος από τα συναισθήματά του για την Αλεξάνδρα, όπως φαίνεται στην αρχή της δεύτερης σεζόν της σειράς “Έρωτα Φυγά”.

Ταυτόχρονα, έρχεται στο φως μια συνωμοσία που οργάνωσε ο Παύλος εις βάρος του Στρατή, ενώ η Φωτεινή βοηθά τη Γεωργία να ανακτήσει αυτά που της πήρε ο άντρας της. Όταν ο Παύλος το ανακαλύπτει, η Φωτεινή δεν φοβάται να τον αντιμετωπίσει. Η κατάσταση της Αλεξάνδρας εξετάζεται από το δικαστήριο, και παρά την αποφασιστικότητα της Νάντιας, η Αλεξάνδρα δεν λαμβάνει ελαφρυντικά. Σε μια απροσδόκητη κίνηση, η Μαργέτα επισκέπτεται την Αλεξάνδρα στη φυλακή, μεταφέροντας ένα μήνυμα που την σοκάρει.

 

Προβολή επεισοδίου: εδώ 

 

Επεισόδιο 4 – Κύκλος 2

Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε κίνδυνο, με τη Γιώτα, τη συγκρατούμενη της, να είναι έτοιμη να τη σκοτώσει εκτελώντας το σχέδιο του Κοντογιάννη. Ωστόσο, σε μια ανατροπή, η Γιώτα αλλάζει γνώμη την τελευταία στιγμή και αφήνει την Αλεξάνδρα να ζήσει. Ο Μάρκος, ανησυχώντας βαθύτατα για την Αλεξάνδρα, προσλαμβάνει έναν δικηγόρο από την Αθήνα για να την υπερασπιστεί, ενώ η Μαργέτα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τις ενοχές της, αποφασίζει να βοηθήσει την Αλεξάνδρα. Ο Ιάσωνας, παρόλο που αναρρώνει, δεν μπορεί να συγχωρέσει την Αλεξάνδρα για τον πόνο που του προκάλεσε.

Η Ευγενία, προσπαθώντας να επαναφέρει τη σχέση της με τον Μάρκο, αντιμετωπίζει την απόρριψη του. Καθώς πλησιάζει η μέρα της δίκης της Αλεξάνδρας, η ένταση αυξάνεται. Σε αυτό το κλίμα, η Ευγενία, συντετριμμένη ψυχικά, λαμβάνει μια απόφαση που θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα για το μέλλον της.

 

Προβολή επεισοδίου: εδώ

 

Επεισόδιο 5 – Κύκλος 2

Η δίκη της Αλεξάνδρας παίρνει μια αναπάντεχη τροπή και διακόπτεται προσωρινά. Στο μεταξύ, στο κρατητήριο, ο Μάρκος και ο Ιάσονας βρίσκονται αντιμέτωποι, ενώ η επιστροφή της Αλεξάνδρας στη φυλακή συνοδεύεται από ένα σοκαριστικό γεγονός. Σε άλλο μέρος, η Νότα βιώνει μια τραγική στιγμή όταν ανακαλύπτει την Ευγενία βαθιά τραυματισμένη, περιτριγυρισμένη από αίμα. Με την υποστήριξη της Παναγιώτας, προσπαθεί να την σώσει. Η ένταση αυξάνεται: Θα καταφέρει η Νότα να σώσει την Ευγενία ή θα χάσει την ανιψιά της μπροστά στα μάτια της;

 

Προβολή επεισοδίου: εδώ

Μεταφερθείτε στην αρχική σελίδας της σειράς, Έρωτας Φυγάς – Β Κύκλος, εδώ