Έρωτας Φυγάς – Επεισόδιο 20-21-22-23-24-25-26 – Κύκλος 2

Έρωτας Φυγάς - Επεισόδιο 20-21-22-23-24-25-26 - Κύκλος 2

Έρωτας Φυγάς – Επεισόδιο 20-21-22-23-24-25-26 – Κύκλος 2. Με αγωνία περιμένουμε να δούμε τα νέα επεισόδια της σειράς.

Έρωτας φυγάς επεισόδιο 20 – Β Κύκλος

Ο Ιάσονας και η Μαργέτα βρίσκονται στο επίκεντρο ενός δημόσιου και έντονου καβγά, με τη Μαργέτα να του εύχεται ειρωνικά να βλέπει την Ουρανία ως τη νέα του μητέρα. Σιγά-σιγά, τα λόγια περί του μυστηριώδους παρελθόντος της Ουρανίας αρχίζουν να κυκλοφορούν στη γειτονιά. Από την άλλη πλευρά, ο Φάνης γνωρίζεται με την οικογένεια Παράσχου και φαίνεται να τραβάει το ενδιαφέρον της Ευγενίας, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τη Νότα, η οποία αντιλαμβάνεται ότι η παρουσία του θα φέρει προβλήματα.

Ενώ η Αρετή και ο Μελέτης γίνονται ολοένα πιο κοντινοί, ο Ιάσονας κάνει μια πρόταση στη Φωτεινή, προτείνοντάς της να του πουλήσει το σπίτι της, ώστε να μπορέσει να μετακομίσει εκεί με την Αλεξάνδρα, τα παιδιά και την Ουρανία, ειδικά τώρα που ο Κοντογιάννης είναι αγνοούμενος.

Προβολή προσεχώς

 

Έρωτας φυγάς επεισόδιο 22 – Β Κύκλος

Η Νότα αναστατώνεται με την παρουσία του Φάνη και αποφασίζει να τον ερευνήσει περαιτέρω. Την ίδια στιγμή, στο Κιάρι, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος προσπαθούν να διατηρήσουν τη σχέση τους κρυφή, συναντώντας σε κρυφές συναντήσεις, ενώ ο Ιάσονας καταβάλλει μια πολυτελή προσφορά στην Ουρανία.

Από την άλλη πλευρά, η Μαργέτα αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις σχετικά με τις πολιτικές της ενέργειες. Η Ευγενία, από την πλευρά της, είναι κοντά στο να αποκαλύψει την κρυφή σχέση μεταξύ του Μάρκου και της Αλεξάνδρας. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;

Προβολή προσεχώς

 

Έρωτας φυγάς επεισόδιο 23 – Β Κύκλος

Η Ουρανία προσπαθεί να δημιουργήσει φιλικούς δεσμούς με την Αλεξάνδρα, κάτι που προκαλεί ανησυχία στη Μαργέτα, καθώς δεν είναι σίγουρη για τις πραγματικές της προθέσεις.

Από την άλλη πλευρά, η Παναγιώτα αποκαλύπτει στη Ρηνιώ την αλήθεια πίσω από τον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας, μεταδίδοντας τις πληροφορίες που άκουσε από τη Νότα και την Ευγενία. Η Μαργέτα αντιμετωπίζει μια ξαφνική πρόταση που την οδηγεί σε μια νέα σύγκρουση με τον Ιάσονα και επιδεινώνει την ήδη τεταμένη κατάσταση μεταξύ του και του Μάρκου.

Η Ελπίδα, από την άλλη πλευρά, αντιμετωπίζει το μεγάλο μυστικό του πυροβολισμού της Αλεξάνδρας λόγω της απροσεξίας της. Σκεπτόμενη για το προσωπικό της όφελος, αποφασίζει να το αποκαλύψει στον Ιάσονα.

Αυτός, προσπαθώντας να επιβεβαιώσει την πληροφορία μέσω των τοπικών αρχών, ανακαλύπτει τον κάτοχο του όπλου και οι αρχικές καταγγελίες της Αλεξάνδρας βρίσκουν επιβεβαίωση.

Προβολή προσεχώς

 

Έρωτας φυγάς επεισόδιο 24 – Β Κύκλος

Ο Ιάσονας, καταβεβλημένος από οργή, κατευθύνεται στην κατοικία του Στέφανου, κατηγορώντας έντονα την Ευγενία για τη συμμετοχή της στον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας. Ο Μάρκος καταφέρνει να παρεμβαίνει και να σταθεροποιεί την κατάσταση, υπογράφοντας μια δήλωση που παραχωρεί τη μοίρα της Ευγενίας στα χέρια του Δεμερτζή. Ταυτόχρονα, η Μαργέτα αντιμετωπίζει τις απειλές των κομματικών ηγετών, οι οποίοι την προειδοποιούν για παλιά μυστικά που μπορεί να εκτεθούν, εάν δεν αποσύρει την υποψηφιότητά της.

Η Μαργέτα, αντιλαμβανόμενη τις προθέσεις του Μάρκου και της Αλεξάνδρας να δραπετεύσουν με τα παιδιά, αποφασίζει να τους προσφέρει τη βοήθειά της! Από την άλλη πλευρά, η Ουρανία κοινοποιεί στον Ιάσονα ένα βαθύ και πονεμένο μυστικό από το παρελθόν της. Εν τω μεταξύ, οι κομματικοί ηγέτες, σε περίπτωση που η Μαργέτα δεν αποσύρει την υποψηφιότητά της, σχεδιάζουν να εκφοβίσουν και ακόμη και να απειλήσουν με θάνατο την Άννα, την πιστή της συνεργάτιδα.

Ο Φάνης, από την άλλη, παρατηρεί τις προσπάθειες της Νότας να επιβεβαιώσει αν πραγματικά είναι ο ανιψιός του Στέφανου. Τέλος, ο Ιάσονας, ανήσυχος για τις συνεχείς επισκέψεις της συζύγου του στην Ελπίδα, προσπαθεί προσωρινά να απομακρύνει την Αλεξάνδρα από το Κιάρι…

Προβολή προσεχώς

 

Έρωτας φυγάς επεισόδιο 25 – Β Κύκλος

Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος σχεδιάζουν να κάνουν την κρίσιμη κίνηση της απόδρασης, με μια απροσδόκητη σύμμαχο στο πλευρό τους – μια γυναίκα που η Αλεξάνδρα δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι θα της προσέφερε βοήθεια. Από την άλλη, η πολιτική καμπάνια της Μαργέτας προχωράει ολοταχώς και με επιτυχία. Η υποστήριξη που λαμβάνει από την Άννα και τον Στέφανο, ο οποίος την προβάλλει θετικά μέσω της εφημερίδας του, κάνει τη νίκη να φαίνεται εφικτή.

Ωστόσο, ο κίνδυνος ελλοχεύει, καθώς τα πολιτικά συμφέροντα συναντούν τις φιλοδοξίες όσων έχουν βάλει στο στόχαστρο την περιοχή. Τώρα, όσοι βρίσκονται κοντά στη Μαργέτα είναι σε θανατηφόρο κίνδυνο.

Προβολή προσεχώς

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς και διαβάστε όλες τις εξελίξεις, εδώ.