Έρωτας Φυγάς – Επεισόδιο 12-13-14 – Κύκλος 2

Έρωτας Φυγάς - Επεισόδιο 12-13-14 - Κύκλος 2

Με αγωνία περιμένουμε να δούμε τα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς. Δείτε το Επεισόδιο 12-13-14 – Κύκλος 2.

Έρωτας φυγάς επεισόδιο 12 – Β Κύκλος

Η Αλεξάνδρα νοσηλεύεται με οξεία δηλητηρίαση, σε κρίσιμη κατάσταση. Παράλληλα ο Μιχάλης αποδεικνύει ότι πίσω απ’ την καταγγελία εναντίον της Νάντιας είναι η Ελπίδα… Διαδίδεται πως ο Ιάσωνας έβαλε να δηλητηριάσουν τη γυναίκα του, ωστόσο κι άλλες κρατούμενες αρχίζουν να έχουν ανάλογα συμπτώματα…

Ο Νικόλας εξομολογείται στην Άννα πως τη σκέφτεται… Η Ευγενία με ενοχές λέει στη Νότα πως εύχεται να πεθάνει η Αλεξάνδρα. Τότε η Νότα μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο νοσηλείας της Αλεξάνδρας, αποφασισμένη να δώσει η ίδια ένα τέλος στη ζωή της Αλεξάνδρας

Προβολή επεισοδίου: εδώ 

 

Έρωτας φυγάς επεισόδιο 13 – Β Κύκλος

Η Αλεξάνδρα κατηγορεί τη Νότα για την δηλητηρίασή της, προκαλώντας ανησυχία και αμφιβολίες στους γύρω της για τις πραγματικές προθέσεις της Νότας. Εν τω μεταξύ, οι επενδυτές από την Αθήνα είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν γη με κάθε κόστος, ακόμη και αν αυτό σημαίνει παράνομες ενέργειες.

Ο Αλκιβιάδης, που ενεργεί εκ μέρους του Στέφανου, κάνει μια γενναιόδωρη προσφορά στον Ιάσονα για την αγορά των εδαφών του. Αυτό τον κάνει στόχο για τους Αθηναίους επενδυτές, που έχουν άλλα σχέδια για τη γη. Ο Στέφανος προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Ιάσονα για τους κινδύνους που τον περιμένουν, αλλά ο Ιάσονας είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με την πώληση. Στόχος του είναι να μαζέψει χρήματα και να απομακρυνθεί από το Κιάρι. Η Μαργέτα, με τη βοήθεια του Στέφανου, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον εμποδίσει.

Προβολή επεισοδίου: Προσεχώς

 

Έρωτας φυγάς επεισόδιο 14

Η Αλεξάνδρα αποφυλακίζεται προσωρινά χάρη στην κατάθεση του Ιάσωνα, αλλά το πραγματικό της δράμα είναι ότι δεν ξέρει πού βρίσκονται τα παιδιά της. Αυτά είναι κρυμμένα στο σπίτι μιας γυναίκας που ο Ιάσωνας φαίνεται να γνωρίζει, αλλά δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά της.

Εν τω μεταξύ, η Νότα σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει την Ευγενία για να κάνει τη ζωή της Αλεξάνδρας ακόμα πιο δύσκολη. Όμως, δεν γνωρίζει ότι η Μαργέτα έχει ήδη ξεκινήσει μια έρευνα για να αποκαλύψει τις πραγματικές προθέσεις και την ταυτότητα της Νότας. Η κατάσταση είναι εύθραυστη και οι σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων περίπλοκες, με την αγωνία να κορυφώνεται.

Προβολή επεισοδίου: Προσεχώς

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς και διαβάστε όλες τις εξελίξεις, εδώ.