Η εταιρία 3D VIRTUAL TOUR φέρνει πρώτη στην Ελλάδα την τρισδιάστατη απεικόνιση

Η εταιρία 3D VIRTUAL TOUR φέρνει πρώτη στην Ελλάδα την τρισδιάστατη απεικόνιση στα ακίνητα. Η τεχνολογία αυτή αποτελεί μια λύση ανάδειξης του χώρου, καθώς το μεταμορφώνει σε μια τρισδιάστατη απεικόνιση 360 όπου ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί μέσα σε αυτόν σαν να είναι εκεί.

Το 3D Virtual Tour απευθύνεται κυρίως σε κάθε επαγγελματία που επιθυμεί να προωθήσει το χώρο – ακίνητο του. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Μεσίτες, τα τουριστικά καταλύματα κάθε μεγέθους, τα καταστήματα λιανικής, οι επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες, μικρά και μεγάλα μουσεία ή γκαλερί, εστιατόρια, cafe, Bar, δημοσιογραφικοί οργανισμοί, ψυχαγωγικές επιχειρήσεις κ.α
Η 3D Virtual Tour είναι επίσημος Service Partner της εταιρείας Matterport Inc. στην Ελλάδα καθώς παρέχει κάμερες και λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας για την καλύτερη 3D ξενάγηση.

Η εφαρμογή τοποθετείτε επίσης στους server της Matterport ώστε ο χρήστης να έχει την δυνατότητα να δει το αποτέλεσμα χωρίς κανένα απολύτως κόστος με όποια συσκευή διαθέτει από ένα απλό τηλέφωνο smartphone έως γυαλιά τρισδιάστατης απεικόνισης.

Η διαδικασία για αυτή την υπηρεσία είναι πολύ απλή και σύντομη καθώς δεν έχετε από το να κάνετε ένα τηλέφωνο στην εταιρία η οποία θα σας στείλει εξειδικευμένα άτομα ώστε η λήψη να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό και να έχετε το αποτέλεσμα εντός ενός 48ωρου.

Μέσα στην επίσημη ιστοσελίδα που διαθέτει η εταιρία υπάρχουν διαθέσιμα δείγματα με το τελικό αποτέλεσμα μιας τρισδιάστατης απεικόνισης καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την δημιουργία ενός τρισδιάστατου αντικειμένου στον δικό σας χώρο.