φωτιστικά σε μοντέρνα σπίτια

φωτιστικά σε μοντέρνα σπίτια

Τα μοντέρνα σπίτια επιλέγουν φωτιστικά τα οποία βρίσκονται πάντα στη μόδα, αλλά και κρυφό φωτισμό ειδικά στην κουζίνα και στο σαλόνι.
Η επιλογή του φωτιστικών τα οποία θα τοποθετηθούν στο ταβάνι ως κύριος φωτισμός είναι αρκετά δύσκολη, καθώς θα πρέπει να ταιριάζουν απόλυτα στο προσωπικό σας γούστο άλλα και στα έπιπλα και την διακόσμηση του κάθε δωματίου.
Τα φωτιστικά θα πρέπει να παράγουν άριστο φωτισμό, καθώς εάν κάποιος ξένος εισέλθει στην οικία και ο φωτισμός είναι ανεπαρκής σίγουρα θα κοιτάξει πάνω στο ταβάνι. Εσείς τι εντύπωση θέλετε να του αφήσετε;
Εάν έχετε επιλέξει να αντικαταστήσετε τα φθαρμένα φωτιστικά σας, ή απλά θέλετε να αλλάξετε την αισθητική του χώρου, θα πρέπει να αγοράσετε κλασικά ή ρετρό και vintage, ανάλογα την διακόσμηση που επικρατεί στην οικία σας.
Κάθε δωμάτιο θα πρέπει να διαθέτει το κύριο φωτιστικό, αλλά και πορτατίφ ή ακόμα και φωτιστικά δαπέδου. Στο σαλόνι που αποτελεί έναν μεγάλο χώρο θα πρέπει να διαθέτετε αρίστης ποιότητας φωτιστικά για το ταβάνι αλλά και ένα φωτιστικό δαπέδου. Στην κουζίνα σας θα πρέπει να τοποθετηθούν επίσης φωτιστικά πάγκου .
Ο φωτισμός δεν σταματά στο εσωτερικό του σπιτιού, αλλά θα πρέπει να είναι άφθονος και στο εξωτερικό του. Έχετε ακούσει για τον κρυφό φωτισμό; Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε σποτάκια και σε διάφορα σημεία του κήπου σας.