Η Μάγισσα – Επεισόδιο 1-2-3-4

Η Μάγισσα - Επεισόδιο 1-2-3-4

Δείτε την “Η Μάγισσα – Επεισόδιο 1-2-3-4” έτσι όπως αναμένεται να προβληθεί αυτή την εβδομάδα από τη συχνότητα του ANT1.

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 1

Το 1817 στη Μάνη, η Θεοφανώ είναι μια πιστή υπηρέτρια στο σπίτι του καπετάνιου Μιχαήλ Λάσκαρη. Η οικογένεια προετοιμάζεται να γιορτάσει τον 40ο ημέρα του νεογέννητου μέλους της, με μεγάλη τελετή στον πύργο τους. Στον εορτασμό θα παραβρεθεί και η οικογένεια της νύφης, με τον πατέρα της, Σπήλιο Γερακάρη, να έχει συμφωνήσει στον γάμο παρά τις εντάσεις μεταξύ των δύο οικογενειών.

Την ίδια περίοδο, ο Αντρέι Σιντόροφ, ένας Έλληνας από την Οδησσό, ταξιδεύει με ένα τούρκικο πλοίο, φέρνοντας μαζί του ένα σημαντικό μυστικό. Η ζωή του παίρνει μια απρόσμενη τροπή όταν το πλοίο του επιτίθεται η πειρατική ομάδα του Σπήλιου Γερακάρη.

Εν τω μεταξύ, το νεογέννητο της οικογένειας Λάσκαρη εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Η Θεοφανώ, κινούμενη από ένα θεϊκό όραμα, αναλαμβάνει την αναζήτηση του χαμένου μωρού. Όλα αυτά τα γεγονότα συνθέτουν ένα σύνθετο παζλ που θα αλλάξει τις ζωές όλων των εμπλεκομένων.

Προβολή:  εδώ

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 2

Η απώλεια του βρέφους σοκάρει τις δύο οικογένειες και τις πατριές που τις φιλοξενούν. Η Θεοφανώ βρίσκεται στο επίκεντρο των υποψιών και κρατείται υπό κράτηση. Η Μεταξία είναι πεπεισμένη ότι η Θεοφανώ είναι η υπεύθυνη για την τραγωδία, ενώ ο Μάρκος την υποστηρίζει. Η κοινή γνώμη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι πραγματικοί ενόχοι είναι η οικογένεια Μπραϊτάνοι, παλιοί αντίπαλοι των Λασκαραίων. Αυτό οδηγεί στη διάλυση της εύθραυστης ειρήνης μεταξύ των δύο οικογενειών, και οι Λασκαραίοι ετοιμάζονται για μια αντίποινη επίθεση.

Στο μεταξύ, ο Αντρέι Σιντόροφ, προσπαθώντας να σωθεί, αποκαλύπτει στους πειρατές Θράσο και Μόφορη το όνομα του Μανιάτη που προτίθεται να επισκεφθεί. Ωστόσο, οι δύο πειρατές φαίνεται ότι έχουν ήδη λάβει την απόφασή τους για το μέλλον του Αντρέι, ανεξάρτητα από τις πληροφορίες που προσφέρει.

Η κατάσταση είναι εύφλεκτη και οι εντάσεις ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φτάνουν στο ζενίθ. Καθώς οι διαφορές και οι κόντρες εντείνονται, οι επιλογές που θα κάνουν όλοι θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Προβολή: εδώ

 

Επεισόδιο 3

Μια εβδομάδα αργότερα, ο πόλεμος μεταξύ των Λασκαραίων και των Μπραϊτάνων φτάνει στο τέλος του, αφήνοντας πίσω του βαριές απώλειες και ανεκπλήρωτες φιλοδοξίες. Ο Σπήλιος βλέπει τα σχέδιά του να καταρρέουν, ενώ η σχέση του με τον Μιχαήλ είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης.

Η Θεοφανώ βρίσκεται σε μια απρόσμενη κατάσταση που διχάζει την οικογένεια, και ιδιαίτερα τη Μεταξία, που είναι πεπεισμένη για την ενοχή της. Ο Θράσος και ο Μόφορης είναι κοντά στο να εντοπίσουν τον Αντρέι, του οποίου η ζωή κρέμεται από μια κλωστή.

Η Θεοφανώ, αναζητώντας απαντήσεις και βοήθεια, μοιράζεται τα οράματά της με τον Φρίξο. Το παρελθόν της συνεχίζει να την στοιχειώνει, καθώς και τη μοναχή Αγάθη. Υπό την επίδραση της Γερακίνας, ο Σπήλιος αποφασίζει να ακολουθήσει επικίνδυνες πορείες για να προωθήσει τα δικά του συμφέροντα.

Σε αυτό το περίπλοκο σκηνικό, μια μυστηριώδης γυναίκα εμφανίζεται στη ζωή της Θεοφανώς, και η συνάντησή τους θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για όλους τους εμπλεκόμενους. Η κατάσταση είναι πιο εύθραυστη από ποτέ, και οι επιλογές που θα γίνουν τώρα θα καθορίσουν το μέλλον όλων.

Προβολή: εδώ

Επεισόδιο 4

Ο Μάρκος, προσπαθώντας να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του βρέφους, πείθει τη Θεοφανώ να τον οδηγήσει στη γυναίκα που ήταν μαζί με τον Πανάγο εκείνη τη μοιραία νύχτα. Αυτή η κίνηση βάζει τη Θεοφανώ σε μια δύσκολη και επικίνδυνη θέση.

Ο Μιχαήλ, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται σε ένα συναισθηματικό δίλημμα, καθώς προσπαθεί να ισορροπήσει τα συναισθήματά του για δύο διαφορετικές γυναίκες. Ο Σπήλιος, παρά την επικείμενη ρήξη με τον Μιχαήλ, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη και φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια.

Σε μια κίνηση που αναδεικνύει την εμπιστοσύνη του στον Τζανή, ο Μιχαήλ του αναθέτει περισσότερες ευθύνες, τοποθετώντας τον δίπλα στον Μάρκο. Αυτό θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις για την οικογένεια και τις εξελίξεις στο πύργο.

Εν τω μεταξύ, ένα νέο όραμα της Θεοφανώς φέρνει περαιτέρω αναταραχές, ανοίγοντας τον δρόμο για νέες συγκρούσεις και αποκαλύψεις. Η ατμόσφαιρα είναι έντονα φορτισμένη, και όλοι βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού, αναμένοντας τι θα φέρει η επόμενη μέρα.

 

Προβολή: εδώ 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, Η Μάγισσα – Όλα τα επεισόδια , εδώ.