Η μάγισσα – Όλα τα επεισόδια

Η μάγισσα - Όλα τα επεισόδια

Η νέα σειρά του ANT1 με τίτλο “Η μάγισσα” αναμένεται να συναρπάσει τους τηλεθεατές.

Όλα τα επεισόδια καθώς και περιλήψεις των επομένων.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στη Μάνη του 1817, λίγο πριν την Ελληνική Επανάσταση, και παρουσιάζει την ένταση μεταξύ δύο ισχυρών οικογενειών, των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων, οι οποίες είναι εχθρικές εδώ και χρόνια. Ωστόσο, οι πολιτικές αναταράξεις της εποχής τους αναγκάζουν να συνεργαστούν για τον επαναστατικό αγώνα, με τον γάμο των παιδιών τους να σφραγίζει αυτή τη συμφωνία. Όμως, ένα τραγικό γεγονός, η εξαφάνιση και ο θάνατος του νεογέννητου εγγονιού τους, φέρνει και πάλι στο προσκήνιο την έχθρα τους.

Η σειρά είναι μια συνεργασία των σεναριογράφων Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο. Τα γυρίσματα έχουν λάβει χώρα σε διάφορες τοποθεσίες, όπως ο πύργος Μούρτζινου στην Καρδαμύλη και το κτήμα Νάσιουτζικ. Η σειρά θα περιλαμβάνει 60 επεισόδια και υπάρχει πιθανότητα για δεύτερη σεζόν.

Στο καστ συμπεριλαμβάνονται γνωστοί ηθοποιοί όπως η Έλλη Τρίγγου, ο Γιώργος Γάλλος, η Κατερίνα Λέχου, ο Νίκος Ψαρράς, ο Τάσος Νούσιας και πολλοί άλλοι. Επίσης, η Θέμιδα Μπαζάκα θα εμφανιστεί σε έναν ρόλο έκπληξη, ενώ κάποιοι κάτοικοι της Μάνης θα συμμετάσχουν σε βοηθητικούς ρόλους.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς  “Η μάγισσα”

Επεισόδιο 1-2-3-4
Επεισόδιο 5-6-7
Επεισόδιο 8-9-10
Επεισόδιο 11-12-13
Επεισόδιο 14-15-16

Διαβάστε όλα τα νέα σχετικά με την σειρά , εδώ.